Emin Şen kimdir? | GÜNDEM
DOLAR

32,5567$% 0.12

EURO

34,9132% -0.27

STERLİN

40,8310£% -0.14

GRAM ALTIN

2.438,88%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%0,10

a

Emin Şen kimdir? Özgür Özel’in ifşa ettiği ve Bakanlık’ta müşavir olarak belgelerini ve dosyaları ile anlattığı Emin Şen ismi merak edildi. 

Emin Şen kimdir?

Ak Partili Süleyman Soylu’nun trol ordusunun başı olarak belgeler ile iddia edilen isim. Native Teknoloji şirketinin sahibi olduğu ve İddialar sonrasında twitter hesabını askıya aldığı sosyal medyaya yansıdı.

2016 /4 Kasım yılından bu yana bakan danışmanı olarak bilinen twitter hesabının ‘da “eminimsi” olarak bilinen, Ak Partili Süleyman Soylu’nun il il yanında dolaştırdığı trol ordusunun başı olarak ve dersler verdiği iddia edildi.

Emin şen ismi ile ilgili skandal ifadeler sonrasında bakanlıktan ilgili sayfanın kaldırılması dikkatlerden kaçmadı.

Emin Şen isminin sosyal medyada ebabil olarak bilinen trol grubunu yönettiğini açıklandı. Özel seçim sonrası bir çok kişinin yargılanacağını ‘da bildirdi.

Aynı zaman ‘da Emin Şen ‘in Sosyal medyada Emniyet ve Jandarma’nın sosyal medya hesaplarına erişebildiğini ‘de bildirdi. Aynı telefondan erişen bilen bir kişi olduğunu belirtti dilerlerse yalanlasınlar ama kimse yalanlayamaz dedi.

İçişleri Bakanlığı’nın internet sitesinde Emin Şen’e ait sayfa olduğu ve Şen’in kişisel bilgilerinin yer aldığı görüldü. 1978 İstanbul doğumlu olduğu belirtilen Şen ile ilgili şu bilgilere yer verildi:

“Türkiye’nin ilk yeni nesil iletişim çalışmalarını gerçekleştiren Emin Şen, önde gelen medya kuruluşlarında danışmanlık ve Yeni Medya eğitimleri verdi. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif rol alan Emin Şen Lisans işletme mezunu, evli ve iki çocuk babasıdır, ve Bakan Danışmanlığı görevini yürütmektedir.”

Emin Şen twitter

* Bu şirkette Erkan Gül, Burak Gül ve Erkan Şen var. Ama bir şirket daha var ki 2010 yılından beri Emin Şen tarafından kurulmuş. Bir bakan müşavirinin şirketinin olduğunu, o şirketinin eski ortaklarının Genç Sivillerin olduğunu, ortakların gittiğini ama kendisinin kaldığını gördük.

* Buzdağının küçük kısmında 23 milyon TL’lik bu şirkete verilmiş ihale gördük. Doğrudan hizmet alımında ise inanılmaz bir para akışı olduğunu görüyoruz.

* Bu arkadaşlar ne iş yapıyorlar? Sosyal medya yönetimi yapıyorlar, parayı buradan buluyorlar. Bu paraları dağıtıyorlar. Dağıttıkları ne işler yapıyor? Ebabil Harekatı Telegram kanalı: 25 tane yöneticinin kendi içlerinde verdikleri kararı göreceksiniz. biz Lut kavmiyiz, Ebabil kuşları perişan edecek ya…

* Sayın Davutoğlu çıkmış bir televizyon kanalına. Ebabil Harekatı’nın 8 bin tane trolü itibar suikastıne başlıyor. Ekrem İmamoğlu için hazırlanıyorlar. Yalanı buluyorlar, 8 bin trole talimat veriyorlar. Ebabillerden biri de Alpay Özalan.

Özel’in açıklamalarının ardından Şen’e ait olduğu belirtilen Twitter hesabının askıya alındığı görüldü.

İçişleri Bakanlığı’nın sitesinde Şen’le ilgili yer alan bilgilerde şunlar yer alıyor:

*1978 İstanbul doğumlu

*Türkiye’nin ilk yeni nesil iletişim çalışmalarını gerçekleştiren Emin Şen, önde gelen medya kuruluşlarında danışmanlık ve Yeni Medya eğitimleri verdi.

*Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif rol alan Emin Şen Lisans işletme mezunu, evli ve iki çocuk babasıdır, ve Bakan Danışmanlığı görevini yürütmektedir.

emin şen içişleri bakanlığı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yazıcıoğlu’nun ağabeyi: Davayı kapatmaya çalışıyorlar

HIZLI YORUM YAP