Ekrem İmamoğlu'ndan hakkında çıkan suikast iddiasıyla ilgili açıklama! Ekrem İmamoğlu Suikast girişimi! | GÜNDEM
DOLAR

32,4173$% 0.01

EURO

34,4304% -0.2

STERLİN

40,3359£% -0.14

GRAM ALTIN

2.488,49%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.225,00%0,14

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ekrem İmamoğlu’ndan hakkında çıkan suikast iddiasıyla ilgili açıklama! Ekrem İmamoğlu Suikast girişimi!

Ekrem İmamoğlu’ndan hakkında çıkan suikast iddiasıyla ilgili açıklama! Ekrem İmamoğlu Suikast girişimi!

Ekrem İmamoğlu Suikast ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu! Siyasi arenaya bomba gibi düşen ihbar mektubu gündeme gelmiş tüm gözler Başkan Ekrem İmamoğlu’na çevrilmişti.

EKREM İMAMOĞLU ÇAĞDIRD ABULUNDU İŞLEM YAPIN!

İmamoğlu biz görevimizin başındayız, bu tarz işler olur, olmaz, yazılır, çizilir ama biz buradayız dedi. Konuyla ilgili yetkilileri ise görevini yapmaya davet ediyorum diyerek bakanlığa çağrıda bulundu.

İmamoğlu bende basından öğreniyorum fakat siyasi kişilerin bu tarz olaylar ile ilgili olarak iş birliği yapması gerektiğini bildirdi. Bakanlığın konuyla ilgili bilgi vermesini istedi. Bunlar olur, olacaktır da. Türkiye’mizde bu tür konular geçmişte de olmuştur. Ama biz tam irademizle, gücümüzle kaygısız bir biçimde işimize devam ediyoruz. Ama aynı zamanda da tabii yetkililerin, ilgililerin görevlerini iyi yapmalarını diliyoruz” dedi.

MOBESE AÇIKLAMASI! KAMERALAR AK PARTİLİ VEKİLLERİMİ BAĞLANDI?

Özel hayatın gizliliği bu fakat bizim yazımıza halen tek bir cevap vermedi bakanlık en üstten en alt kısma kadar cevap verilmiyor, bunlar çok ayıp, Kameralar millet vekillerine mi bağlandı kimse açıklama yapmıyor çıkın açıklayın dedi. Bunlar göz dağıdır  sorusuna cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu Suikast girişimi İÇİN BAKANLIK AÇIKLAMA YAPMADI! Erdoğan rahatsız oldu durumdan!

İçişleri bakanlığı ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapamazken İBB yönetimini konuyla ilgili henüz bilgilendirmediği ortaya çıktı, Süleyman Soylu ve ekibinin konuyla ilgili cevap vermesi beklenirken, Gözler ise Suikastlara karşı duran Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi. Erdoğan bu iş için neden bekleniyor? Neden bilgi verilmedi öğrenin dediği ve Süleyman Soylu ve ekibinin son bir yıldır davranışlarından rahatsız olduğu iddia edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aylar yıllar geçer,takvimler eskir ama bu liderler eskimez

HIZLI YORUM YAP