Ekrem İmamoğlu'na Fetö tuzağı kurmaya çalışan bakan kim! Ak Partiyi karıştıran iddia! | GÜNDEM
DOLAR

32,5883$% 0.02

EURO

34,9142% 0.07

STERLİN

40,6146£% 0.13

GRAM ALTIN

2.427,50%-0,09

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ekrem İmamoğlu’na Fetö tuzağı kurmaya çalışan bakan kim! Ak Partiyi karıştıran iddia!

Ekrem İmamoğlu’na Fetö tuzağı kurmaya çalışan bakan kim! Ak Partiyi karıştıran iddia!

Ekrem İmamoğluna Fetö tuzağı kurmaya çalışan bakan kim! Ak Partiyi karıştıran iddia! Fetö terör örgütünün hedefinde olan Ekrem İmamoğlu dikkat çeken bir açıklama yaptı, İmamoğlu’nu radikal İslamcılar başta olmak üzere fetö eski üyeleri  sevmediğini belirtmişti. Fetö eski hesaplarının ise İmamoğlu için Kaos planlarını sosyal medyada paylaştıkları ortaya çıkmış bir çok eski fetöcü hesap Ekrem İmamoğlu için Algı operasyonu yaptığı görüntülenmişti.

 

Hangi bakan, FETÖ tutuklusuna “İmamoğlu aleyhine konuş serbest kal” dedi

Halk Tv’de Şirin Payzın’ın sorularını yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.  Ekrem İmamoğlu, “FETÖ Tutuklusuna ya İmamoğlu aleyhinde konuş serbest kal ya da ömür boyu hapis yat tehdidi” yapıldığına dair iddiayı doğruladı.

Halk Tv’de Şirin Payzın’ın sorularını yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu’nun Cendere kitabında yer alan “FETÖ Tutuklusuna ya İmamoğlu aleyhinde konuş serbest kal ya da ömür boyu hapis yat tehdidi” yapıldığına dair iddiayı doğruladı.

“BU İŞİN İÇİNDE BİR BAKAN OLDUĞUNU İFADE ETTİM”

İmamoğlu, “Bir danışmanımın FETÖ imamı olduğu konusunda bir iddiası oldu. Hatta bu iddianın çok daha önce yapıldığını, bu süreçle ilgili beni suçlamak için çaba gösterdiklerini ben biliyorum. Bu işin içinde bir bakan olduğunu ifade ettim bunda 10 -11 ay önce ifade ettim ama kimse benim ne demek istediğimi araştırma ihtiyacı hissetmedi.”

Kaynak: Halk

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Otobüs polemiği büyüdü Hizmeti Ak Parti ve radikal İslamcı Troller engelledi!

HIZLI YORUM YAP