Ebubekir sifil ve Cübbeli Ahmet denen hoca da Allah'ın hükmü dışında hüküm veremez! | GÜNDEM
DOLAR

32,3683$% 0.14

EURO

34,9779% -0.3

STERLİN

40,9661£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,36%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ebubekir sifil ve Cübbeli Ahmet denen hoca da Allah’ın hükmü dışında hüküm veremez!

Ebubekir sifil ve Cübbeli Ahmet denen hoca da Allah’ın hükmü dışında hüküm veremez!

Ebubekir sifil ve Cübbeli Ahmet denen hocanın ‘da namazı kılınmasın kim la bunlar? Ciddi soruyorum kim bunlar? Hükümleri ney ben söyleyi vereyim siyasal İslamcı ikisi ‘denewku44 bunların öğreteceği din ile sadece toplumda dinsiz bir nesil olur, dinlide olsa yarım yamalak olur, hepsi için geçerli değil, Acıklamalara bak kılınmasın diyor hüküm? varmı yok? Delil varmı yok?

Neden mi böyle açıklamaları var!

Efendiler bunların suyunu ısıtan selefi denen gruplar oldu, deli ettiler bunları, elemanları bunları terk ettikçe ve selefiye akım sürmeye devam ettikçe başka yerlere saldırmaya başladılar.

Aklı olan ise açar bakar okur ulan bu adam ne diyor diye, ben baktım ulan dedim bakayım neden kılınmasın diyor diye.. Yanlışım varsa beni düzeltin..

Bu bize tanıdık geliyor İŞİD gibi bir konuşma değil mi bu namazı kılınmasın? Neden mi IŞİD diyorum kimse kusura bakmasın IŞİD’de aynı açıklamayı binlerce kişiyi öldürürken yapıyordu namazı bırakın yakıyordu! atıyordu görmedik mi o günler gördük gözlerimizin önünde binlerce kişi öldürüldü, işte o günde bugünde kınadığımız bu açıklama kucağımıza düştü. Şimdi söylenmesi gereken ise bunlar nasıl PROF oldu?

Cübbeli Ahmet Hoca'da Ebubekir Sefil'e sahip çıktı namazı kılınmasın!

IŞİD li prof

Bakalım İslam Hukuku ne diyor bu işe?

Tevbe suresi içerisinde müşriklerin namazı kılınmaz diyor, kimler müşrik?

Allah’a ortak koşan?

Peki Yılmaz Özdil Allah’a ortak mı koştu? Haşa Allah yok mu dedi? veya Allah’a küfür edip dinden mi çıktı nerede öyle bir açıklama varmı? Allah’tan başkasını yaratıcı mı kabul etti? Allah’tan başkasına secde mi etti?

Namazı bırak cenaze ‘de dahi bulunulmaması gerekir müşrikler için diyorum bunu bu arada.

Kâtiü`t-tarîklar

Ana-babasını öldüren nankör evlâdlar

Boğmak suretiyle birden fazla adam öldürenler

Meşrû` İslâm Devletine haksız yere baş kaldırıp isyan edenler

intihar edenin cenaze namazı  kılınır mı? En hassas soru bu bunla alakalı çeşitli fetvalar vardı, kılınmaz diyen var kılınır diyende var kılınır diyenler ise şunu belirtiyor cinnet geçirmiş veya yanlışlıkla olmuş olabilir diyen veya cinnet geçirip aklını yitirmiş olabilir deniyor.

Şimdi Yılmaz Özdil, Cüneyt Akman şimdi bu iki arkadaşın Cenaze namazı kılınmasın deniyor, aslında şöyle söyleyi vereyim, Allah2ın hükmünün olmadı ve hiçbir delili olmadığı halde diyor ki siz bilmezsiniz ama ben kılınmasın diyorum diyor? Kime diyor sana diyor bana diyemez zaten, bana derse yumruğu suratının ortasına yer tabii.

Şimdi Diyanet işleri ve okulların bu tarz ‘da İslam dışı açıklama yapan kişilerin önüne geçmesi gerek, bakın ileride bu topluma hiçbir şey kazandırmaz bu şekilde açıklamalar kime yarar, ihvancı terör gruplarına, radikal İslamcı vatan hainlerine ,İslam düşmanlarına, siyasal İslamcılara yarar.

Diyanet işleri başkanı arkadaş yemeğiniz bittiyse lütfen bir açıklama yapın ve deyin ki Allah’ın hükmü dışında yapılan beşeri sözler sadece terör grupları üyelerinin açıklamasıdır demeniz kafidir.

Buradan uyarıyorum iç işleri bakanı sayın soylu bu açıklamalar eşliğinde Türkiye’de 5 yıl içinde radikal İslamcılık yayılır ve bunun en büyük cezasını’da siz ve halt çeker haberiniz olsun.

Ersoy k

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Nusret , Anne Marie’yi tanımadı! Tuzlama hareketi yaptılar

HIZLI YORUM YAP