Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Fransa'ya çok sert tepki geldi ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5010$% 0.26

EURO

34,6427% 0.41

STERLİN

40,5442£% 0.43

GRAM ALTIN

2.478,43%-0,17

ÇEYREK ALTIN

4.246,00%-0,11

a

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Fransa’ya çok sert tepki geldi !

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hazreti Muhammed’i resmeden karikatürlerin özellikle Fransa’nın işlek caddelerinde bulunan, kamu binalarına yansıtılması ve İslam düşmanlığının resmi makamlarca destek bulduğunu gözler önüne serdiğinin altını çizerek, uluslararası toplumu bu iğrenç tabloya karşı mücadeleye davet etti.

 

Erbaş, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Mevlid-i Nebi haftasını idrak ettiğimiz bugünlerde, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizi resmeden hakaret dolu karikatürlerin Fransa’daki kamu binalarına yansıtılması, İslam düşmanlığının resmi makamlarca desteklendiğini gözler önüne sermiştir.

Peygamberimize, Müslümanlara ve kutsallarımıza karşı gösterilen bu tutum hiçbir şekilde kabul edilemez. Öfke ve nefret dolu bir davranışla İslam düşmanlığını körükleyen, toplumsal barışı hedef alan zihniyete karşı uluslararası toplumu bilinçli bir mücadeleye davet ediyorum.”

Peygamberimiz(s.a.s)‘e,Müslümanlara ve kutsallarımıza karşı gösterilen bu tutum hiçbir şekilde kabul edilemez.Öfke ve nefret dolu bir davranışla İslam düşmanlığını körükleyen, toplumsal barışı hedef alan zihniyete karşı uluslararası toplumu bilinçli bir mücadeleye davet ediyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hz. Muhammed s.a.v efendimize hakaretlerin artış sebebi nedir?

HIZLI YORUM YAP