Devlet Bahçeli : Flaş idam cezası açıklaması | GÜNDEM
DOLAR

32,3177$% 0.2

EURO

35,0633% -0.19

STERLİN

41,0709£% 0.12

GRAM ALTIN

2.297,64%0,90

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%-0,34

a

Devlet Bahçeli : Flaş idam cezası açıklaması

Devlet Bahçeli : Flaş idam cezası açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, idam cezasının, iğrenç ve ilkel suçların yapılmaması adına  caydırıcılık taşıma adına yeniden hukuk mevzuatına girmesi gerektiğini açıkladı.

Son dakika haberleri : MHP Lideri Devlet Bahçeli, son günlerde yaşanan şiddet olaylarının ardından idam cezasının bu tarz iğrenç olayların yaşanmaması adına caydırıcı olabileceğini söyledi.

 

Bahçeli’nin açıklamalarından :

Suçsuz günahsız çocuklarımızın gün aşırı medyaya yansıyan cinayetlerine, intihar süsü verilmiş kadın ölümlerine göz yummak, sessiz kalmak, tepkisiz durmak ne insani emanetlerle ne de inanç ve kültür müktesebatımızla asla bağdaşmayacaktır. Bu konuda ‘İdam Cezası’nın hukuk mevzuatımıza tekrar alınması iğrenç ve ilkel suçların işlenmesini caydırabilecektir.

TBMM’nin 1 Ekim 2020 tarihinde açılmasıyla birlikte milletimizin haklı beklentisi muhterem vekillerinin mutabakatıyla çözüme kavuşturulmalı, bebek katilleri, sapıklar, alçaklar, tecavüzcüler layık oldukları cezalara çarptırılmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi İdam Cezası meraklısı değildir. Ne var ki korku sınırını geçen suç ve suçlularla mücadelenin başarıya ulaşabilmesi maksadıyla içinden geçtiğimiz süreçte başkaca bir yol ve seçenek olmadığı da nettir, nitekim alternatifsizdir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sapık Tarikat Şeyhi Fatih Nurullah 12 yaşındaki kız çocuğuna tacizden tutuklandı

HIZLI YORUM YAP