Deli Çavuş ve Sedat Peker görüntüleri nasıl elde etti? | GÜNDEM
DOLAR

32,5220$% -0.07

EURO

34,8856% 0.09

STERLİN

40,6929£% 0.23

GRAM ALTIN

2.430,99%0,34

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%-0,49

a

Deli Çavuş ve Sedat Peker görüntüleri nasıl elde etti?

Deli Çavuş ve Sedat Peker görüntüleri nasıl elde etti? Milyonlarca insanın bu soruyu sorması çok normal, Kıbrıs’ta gündeme gelen ve dünya basınında yer bulan ifşa görüntüleri..

1 görüntü ve ifşa Ersan Saner

Ersan Saner istifa etti mi? Neden İstifa Etmedi!

2. görüntü tözün tunalı

Deli Çavuş isimli Twitter hesabı Tözün Tunalı’nın görüntüsünü ifşa etti!

Bu görüntülerin elde edilmesine o kadar  çok üzüldüm ki anlatamam.. Gerçekten insanın keşke yerin dibine girseydim dediği görüntü. Düşünün arkasından milyonlarca destekçiniz ve Koskoca Türkiye cumhuriyeti fertleri var ve sizlerin iyiliğini istiyor. Ve ortaya çıkan görüntü.

Konumuz şu bu görüntüler nasıl ortaya çıktı. Öncelikle görüntüler çok yeni değil çokta eski değil diyebilirim.

Kıymetli dostlar, Dünyanın her alanında bunlar olur ve bu şekilde adı anılan kişi mutlak suretle siyasetten ayrılmalıdır. Gerisi ve günahı bizleri asla ilgilendirmez. Özellikle siyasetçilerin, kurumda çalışan kişilerin sadece kendileri değil aileleri ‘de dikkat etmelidir.

Bu görüntüler nereden nasıl elde edildi sorusunun cevabı ise çok basit bunu emniyet güçlerimiz daha iyi bilir. Emin olun polisimiz her şeyi biliyor, emniyetimiz istihbarat görevlilerim her şeyi biliyor. Bu görüntüler Halil Falyalı denen şahsın bana göre adını anmaktan dahi nefret ettiğim bir kişinin elemanıdır.

Evet Halil Falyalı yargılanacaksın, içeride ömür boyu kalacaksın. Umarım şu olmaz aileniz bundan dolayı asla zarar görmez, çünkü kadın ve çocuklar babalarının günahlarının sorumlusu değildir.

Göreceksiniz er ve geç emniyet güçlerimiz tüm istihbarat güçleri ile bunların ipinizi ortaya çıkaracaktır. Fakat şunu da biliyorum ki bu işlerin sonu olmaz, devlet elbet izlemek için yol verir ve zamanını bekler.

Polisimize ve emniyetin namuslu şeref sahibi kişilerine güvenin. Halil Falyalı da onun gibilerde bu şekilde görüntüleri olanlarda bugün siyaset içerinde tehdit ediliyorsa siyasetten çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada Sedat Peker’i sev sevmeyin ama iyi bir şeye vesile oldu eğer bunlar bugün ortaya çıkmazsa belki de bir çok kişi gizli şekilde tehdit edilerek, rant elde edilecekti..

Belki de bir çok rant elde edildi, Emniyetimize güveniyorum 2 yıl ‘da sürse bu gerçekler ortaya çıkacak, Türk siyasetinin temiz bireylere, Emniyetin işini kolaylaştıracak namuslu kişilere ihtiyacı vardır, onlara destek devlete teslimiyettir.

Kısacası bu görüntüler, Kıbrıs daha iyi bilir, Halil Falyalı’nın elemanları tarafından çekilmiştir.

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dolar/TL’de ‘en iyi ihtimal’ 16-17 TL!

HIZLI YORUM YAP