Categories: GÜNDEM

Dalton lakaplı kişi Cihan Ekşioğlu’nun öldürülmesini istediği ortaya çıktı, Öldürülmesi istendi

Dalton lakaplı kişi Cihan Ekşioğlu’nun öldürülmesini istediği ortaya çıktı, Öldürülmesi istendi, Reis Sedat Peker’in gündeme getirdiği ve FETÖ borsasının mucitlerinden olduğu belirtilen Ekşioğlu’nun suikast planı hazırlandığı ortaya çıktı.

POLİSE GELEN İHBAR ORTAYA ÇIKARDI!

İddialara göre polise gelen ihbar sonunda ortaya çıkan eylem son anda engellendi. Peker’in ismini verdiği herkesin birer, birer öldürülmesi ve suikasta maruz kalması ise gündemden düşmüyor.

CİHAN EKŞİOĞLU’NUN ise iddialara göre bir çok olayda adının geçmesi ise gündemde olan sıcaklığını korurken, iddiaların odağında olan isim ise açıklama henüz yapmadı.

İstanbul’da geçtiğimiz hafta pusu kurup silahları ateşlemeye hazır bir şekilde bekleyen motosikletli 2 kişi ihbar edildi. tv100’den Levent Albayrak’ın haberine göre polis ekiplerinin gözaltına aldığı şüpheliler Emniyet’e götürüldü ve üst aramaları yapıldı. Üzerlerinde çelik yelek ve silah bulunan şüphelilerin, silahlarının da ateşlenmeye hazır olması polisin dikkatini çekince araştırma derinleştirildi. Sorguya alınan şüpheliler susma haklarını kullandı.

WHATSAPP YAZIŞMALARINDAN EKŞİOĞLU ÇIKTI

Araştırmaya Organize Suçlar Polisi’nin de dahil olduğu olayda teknik inceleme başlatıldı. Şüphelilerin cep telefonları ve WhatsApp yazışmaları incelenerek deşifre edildi. İki şüphelinin suikast için bölgeye geldiği belirlendi. Hedeflerindeki ismin ise ünlü iş insanı Cihan Ekşioğlu olduğu belirlendi. Ekşioğlu, Sezgin Baran Korkmaz’ın gündeme getirdiği Paramount Otel tartışmalarının odağındaki isimdi.

“FARK ETMEZ ONLARA DA SIKARIZ”

Şüphelilerin “Dalton” kod adını kullanan bir kişiden talimat aldığı, bu kişinin de şüphelilere, Ekşioğlu’nun fotoğrafını gönderdiğini ve “Dikkat edin yanında polis korumaları da var” diyerek uyardığı tespit edildi. Şüphelilerin de kendisine, “Farketmez ağabey onlara da sıkarız” dedikleri belirlendi. Teknik incelemenin tamamlanmasıyla şüphelilerin güzergahları da belirlendi. İki kişinin, o bölgede sürekli keşif yaptıkları ortaya çıktı.

baba kuş

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

3 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

3 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

3 hafta ago