Cüneyt Özdemir bile şaşkına döndü akıl almaz hainlik ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5188$% 0.19

EURO

34,5894% 0.09

STERLİN

40,4357£% 0.14

GRAM ALTIN

2.491,83%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.262,00%0,00

a

Cüneyt Özdemir bile şaşkına döndü akıl almaz hainlik !

Cüneyt Özdemir bile şaşkına döndü akıl almaz hainlik !

Alanın da usta Gazeteci Cüneyt Özdemir, Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’yla FETÖ’nün yurtiçinde hangi operasyonel faliyetleri yürüttüğünü, Türkiye’nin gizli bilgilerini, belgelerini terör örgütü lideri Fethullah Gülen’e nasıl kaçırdıklarını anlattı. Kemal Gümüş’ün kaleme aldığı ‘İşgalin Yapı Taşları’ isimli kitabında itirafçı bir Terörist FETÖ üyesinin anlattıklarından kaynak alan Avcı, çok derin detaylara değindi.

HAVALİMANINDA ÖRGÜTLÜ ÇALIŞMALAR YAPILDI 

Havalimanında giriş çıkış görevini yapmakta olan bir Terör örgütü FETÖ üyesinin itiraflarını anlatan Hanefi Avcı, yurtdışına çıkış yapacak ve teröristbaşı ile görüşecek isimleri, Türkiye ile ilgili gizli belge ve bilgileri taşıyacak olan FETÖ üyelerini ayarladığını söyledi. Avcı, “Bu kişiler dökümanları yanına almıyor. Dökümansız gidiyor havalimanına, uçağa binerek bekliyor. Havalimanında gizli belgeleri taşıyan Emniyet mensubu var. FETÖ’cü memur bu Emniyet mensubunu kameraların olmadığı yerlerden geçirerek yurt dışına gidecek olan kişiyle buluşturuyor. Emniyet mensubu yurt dışına gidecek olan önemli FETÖ üyesine önemli dökümanları ve bilgileri veriyor.” ifadesini kullandı.

ÖZEL JETLERE DİNLEME CİHAZI YERLEŞTİRDİLER

Hanefi Avcı, FETÖ’nün Havalimanında özel jetlere bile dinleme cihazları yerleştirdiğini söyleyerek, “Havalimanında özel jetlerin bulunduğunu öğrenen FETÖ örgütü, bu jetlerin kimlerin olduğunu ve ne konuşulduğunu merak ederek bu jetlere dinleme cihazı yerleştiriyorlar. Bu cihazlarla Türkiye aleyhine konuşulanları arşivliyorlar” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İngiltere : Uygur Türkleri korkunç hak ihlalleriyle karşı karşıya !

HIZLI YORUM YAP