Cumhuriyet Tarihin En Büyük Uyuşturucu Operasyonu Bataklık Operasyonunda tutuklu kalmadı, hepsi tahliye edildi | GÜNDEM
DOLAR

32,5287$% 0.24

EURO

34,8673% 0.39

STERLİN

40,7160£% 0.62

GRAM ALTIN

2.486,70%1,01

ÇEYREK ALTIN

4.245,00%0,69

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cumhuriyet Tarihin En Büyük Uyuşturucu Operasyonu Bataklık Operasyonunda tutuklu kalmadı, hepsi tahliye edildi

Cumhuriyet Tarihin En Büyük Uyuşturucu Operasyonu Bataklık Operasyonunda tutuklu kalmadı, hepsi tahliye edildi

Cumhuriyet Tarihin En Büyük Uyuşturucu Operasyonu Bataklık Operasyonunda tutuklu kalmadı, hepsi tahliye edildi, Konuyla ilgili olarak, CHP vekilleri Süleyman Soylu ‘ya tepki gösterdi. Süleyman ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Gözler Adalet Bakanlığına çevrildi!

Ak partili adalet bakanı Bekir Bozdağ ise konuyla ilgili olarak açıklama yapmazken, bataklık Operasyonunda tüm sanıkların tahliye edilmesi ise gündeme bomba gibi düşüt.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu‘ olarak duyurduğu ve kamuoyunda ‘Bataklık‘ adı verilen operasyonda yakalanan ve “suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama ve uyuşturucu ticareti” suçlarından haklarında dava açılan örgüt kurucuları Çetin Gören ile Nejat Daş‘ın da aralarında bulunduğu 73 sanıklı davanın görülmesine devam edilmişti.

Sanık ve avukatlarının beyanının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, sanıklar Çetin Gören, Nejat Daş, Cemal Deniz Şahan, Faruk İşcan, Handan Kaymaz, Kevork Durna, Mehmet Murat Buldanlıoğlu ve Zülfü Mengan’ı adli kontrol şartıyla tahliye etmişti.

AA’nın aktardığına göre, böylece dosyada tutuklu sanık kalmamıştı.

CHP’Lİ VELİ AĞBABA’DAN ÇOK SERT TEPKİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal medya hesabından Soylu’nun ‘Cumhuriyet tarihindeki en büyük operasyon’ dediği davada tutuklu sanık kalmamamasına çok sert tepki gösterdi.

Ağbaba, “En büyük uyuşturucu operasyonu, en büyük tahliye operasyonuna dönüşmüş(!) Gazeteci veya şarkıcı olsalardı gün yüzü göremezlerdi..” ifadelerine yer verdi.

Ağbaba’nın paylaşımı şe şekilde:

bataklık operasyonu

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Sevda Kaya
    2 yıl önce
    0 0

    Nevzat kaya nasıl serbest kaldı Peker açıklamıştı.. Şimdi sorulması gereken soru şu Nevzat Kaya isimli baron kim tarafından serbest bırakıldı? neden herkes beraat etti. Süleyman soylu cevap verecek mi? Adalet bakanı nerede?

Sıradaki haber:

Süleymancılar ve siyasal islam

HIZLI YORUM YAP