Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı savunacak çıkıp iki kelam edecek adam kalmadı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5631$% 0.13

EURO

35,0080% -0.11

STERLİN

40,8354£% -0.12

GRAM ALTIN

2.436,36%0,02

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı savunacak çıkıp iki kelam edecek adam kalmadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı savunacak çıkıp iki kelam edecek adam kalmadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı savunacak çıkıp iki kelam edecek adam kalmadı! Şaka değil ciddi son olayları hepimiz görüyoruz, çıkıp bir açıklama yapacak birisi ‘de kalmadı ve sadece sosyal medya üzerinden soru alışverişi var başka.. başka bir şey yok.

Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu görmüyor mu?

Elbette görüyor, elbette her şeyin farkında ama zamanı gelince masaya yumruğu vuracak, geçtiğimiz günlerde herkes bedelini öder dedi, öyle ‘de  olacak ödeyecekler bedelini..

Kim suça karışmış tanıklık etmiş ve susmuş olanlar elbette ödeyecek bedelini.. Bu iddialar korkunç iddialar  Sedat Paker’in olayı farklı yere gitti iş zaten şahsi bir meseleydi, Yoksa Peker devletine karşı bir konuşma yapmadı tam aksine 6. videosuna kadar Erdoğan’ın bu işlerden habersiz olduğunu bağıra çağıra söyledi..

Neden mi? Vallahi orası baya karışık gibi duruyor.

Ama bedel ödeyecek olanlar kimler bunu yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ağzından duyacağız. Arkadaşlar devletimiz bazen bu tür olaylarla karşılaşabilir, daha öncede oldu ama emin olun suç işleyenler asla cezasız kalmadı. Bu yüzden Erdoğancı olun yada olmayın, partili olun yada olmayın, şahısların hiç bir önemi yoktur, devlet bakidir ve öylede kalacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne diyeceğini ben bekliyorum umuyorum ki kendi içerisinde olan kadro ve özel ekibi bu işi inceliyor. Şahsen beni şuan çağırsalar giderim.. sevdiğimden değil vatandaş olarak. Çünkü devletin başı bugün o yarın başkası gelir ona da gideriz, Bu sevdiğimizden değil devlete olan sadakatimizden dolayı..

İş şahsi olunca işin içerisine duygusal bağ girer sinirli insan ‘da hata yapan insandır..

Daha öncede dedim bir yazımda iş buralara gelecek bu olaylar konuşulacak diye çünkü gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.

Tekrar edelim Erdoğan bunlardan habersiz mi hayır? Oda sonuca bakıyor şimdilik neden, Devlet Aklı.. izleyip göreceğiz..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker, Süleyman Soylu ile eski sağ kolu Erdal Aras’ın fotoğrafını paylaştı!

HIZLI YORUM YAP