Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine yakın yazarları ve gazetecileri uyarmalı | GÜNDEM
DOLAR

32,5883$% 0.02

EURO

34,9142% 0.07

STERLİN

40,6146£% 0.13

GRAM ALTIN

2.427,50%-0,09

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine yakın yazarları ve gazetecileri uyarmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine yakın yazarları ve gazetecileri uyarmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine yakın yazarları ve gazetecileri uyarmalı nedenini tek, tek açıklayacağım. Ülkede büyük bir hiç olmadığı kadar bir sesleniş var, Özellikle Ak partiye değil özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a.

Çiftçisi

Esnafı

Öğrencisi

Asgari ücretlisi

Çalışanı

İş adamı

küçük ve orta işletme sahibi

Her eksimden insan sesleniyor ve durumun kötü olduğunu belirtiyor lakin bunu ona en yakın isimlerin söylemesi gereken sözleri ise maalesef medya ve yazar, gazeteciler tam aksi yönde anlatıyor, Her şey çok iyi diyorlar gibime geliyor, yoksa Erdoğan neden ona seslenen çiftçiye keyif çayı atsın ki ekmek götüremeyen insan mı var neden desin?

Bir çok yazar ve medya kuruluşu halkın ne talebini nede ona seslenişini isteklerini anlatıyor.

Bakın medyaya sadece siyasi bir tartışma olmadık asılsız haberler ile dolduruşa gelmiş milyonlar var, tartışma konusu sadece siyasi olaylar. İşte bu gibi medya kuruluşlarının reyting oranına bakın izlenme sayıları dahi yok. Onun yerine izlenen kanallar ise Ak partinin ve diğer siyasi partilerde olan krizleri anlatıyor halkın sesini dile getiriyor.

Bu sorunu çözecek olanda Cumhurbaşkanı, bu iş gerçekten kötüye gidiyor, daha önce dile getirdim, eğer korona olmasaydı ben bu sezonun bitmeden bir eylem olacağını söyledim, şans diyelim ki olmadı ama yarın korona bittiğinde bir direniş başlar ve bunun arkası önü kesilmez.

Bu sefer maalesef Ak parti kendi seçmenini dahi vurmaya başladı, Parti olarak bakıldığında Ak parti bu gün seçim olsa Erdoğan sız seçimde 3 parti dahi olamaz, Oyu kazandıran sadece Erdoğan. Ama o dahi artık eleştiriliyor.

Kısacası Erdoğan karşısına eğer kendi seçmenini aldıysa seçimi kaybedecektir, insanların çoğunluğu artık uyandı, bir çok sosyal medya aracından görebiliyor, bir çok olayı.

Erdoğan kendisine yakın Gazete ve medyaları uyarmalı, Yoksa istediği kadar düzenleme yapsın o seçmenler kayıp edildi, çiftçi kayıp edildi, Esnaf kayıp edildi, bakkal kayıp edildi, öğrenciler kayıp edildi.

Erdoğan’ı bugün sadece destekleyen bir kesim var onlarda yarın düzelir umuduyla veya belirli tarikatların mensupları, ihvancı ve siyasal İslamcılar oy veriyor sadece..

Yarın seçim olsa bu şekilde Kaybeder.

 

Ersoy K

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cübbeli Ahmet’in ziyareti cemaati ayağa kaldırdı: Hurma pazarlamacısı fırıldak ile ne işin var?

HIZLI YORUM YAP