Cumhurbaşkanı Erdoğan Eğitimde reform mesajı verdi! Milli Eğitim Bakanı Değişebilir! | GÜNDEM
DOLAR

32,5656$% 0.15

EURO

34,7987% 0.33

STERLİN

40,2883£% 0.29

GRAM ALTIN

2.414,17%-0,75

ÇEYREK ALTIN

4.098,00%-0,52

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan Eğitimde reform mesajı verdi! Milli Eğitim Bakanı Değişebilir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eğitimde reform mesajı verdi! Milli Eğitim Bakanı Değişebilir!

Son yıllarda uzun süredir eleştirilen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk değişme gidebilir. Murad Abdurrahman baltacı haberine göre Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile Milli eğitim bakanlığın da değişime gidebilir. Cumhurbaşkanının açıklamaları şu şekilde;
Cumhurbaşkanı Erdoğan, iktidarları döneminde eğitim ve kültürde arzu ettikleri ilerlemeyi sağlayamadıklarını belirterek eğitimde reform ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi Açılış Töreni’nde konuşmasında eğitimde reform mesajı verdi

’18 yılda her alanda tarihi eserlere ve hizmetlere imza attığımızı eğitim, kültürde arzu ettiğimiz ilerlemeyi sağlayamadığımızı düşünüyorum.’ diyen Erdoğan; ‘Türkiye’nin eğitim-öğretim reformuna ihtiyaç duyduğunu’ belirtti.

‘İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA: EĞİTİM İHMAL EDİLDİ’

Türkiye’nin 2053 vizyonunun ana fikrini bu vizyon oluşturmalıdır. Ülkemizin geçmişten bugüne eğitim öğretim sistemi çocuklarımıza maddi bilgi yükleme üzerine kuruludur. Eğitim kısmı ihmal edilmiştir. Medyanın etkisiyle geleneksel eğitim öğretimin gücü azalırken yenisi konulamamıştır. Zihinler popüler kültür ve sapkın hezeyanlarla doldurulmuştur. Önceliğimiz aileden başlayarak çocuklarımızı hakkıyla yetiştirmek şarttır. Bu topyekun eğitim-öğretim reformu gerektirir. Tek ihtiyacımız olan değerlerini iyi bilen, kültürüne, tarihine sahip çıkan insanlar yetiştirmektir. Diğer hususlar için endişe etmeye gerek yoktur. Onlara sahip olabilmeleri için yeterli eğitim-öğretim hayatı vardır.

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yamaç, Çukuru korumak için harekete geçiyor

HIZLI YORUM YAP