Cübbeli'ye ziyaret, cemaati karıştırdı: Cübbeli Rasputin! Nurcularla buluşmaya devam ediyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,5646$% 0.03

EURO

35,0426% 0.47

STERLİN

40,7272£% 0.21

GRAM ALTIN

2.422,69%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cübbeli’ye ziyaret, cemaati karıştırdı: Cübbeli Rasputin! Nurcularla buluşmaya devam ediyor!

Cübbeli’ye ziyaret, cemaati karıştırdı: Cübbeli Rasputin! Nurcularla buluşmaya devam ediyor!

Cübbeli’ye ziyaret, cemaati karıştırdı: Cübbeli Rasputin! Nurcularla buluşmaya devam ediyor! Tarikat içinde cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet’de yapılan ziyaretler tarikat için ‘de konuşulmaya başlandı.. 
FETÖ’nün Tahşiye kumpasından 16 ay hapis yatan Mustafa Kaplan, sosyal medya hesabından yazdığı yazı ile buluşmayı sert ifadelerle eleştirdi.

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen İsmailağa Cemaati’nin hocalarından Ahmet Mahmut Ünlü, geçen ay başında Nur Cemaati’nin hocası olan Hüsnü Bayramoğlu’nu ziyaret etmişti.

Bu kez de Nurcu Bayramoğlu, Cübbeli Ahmet’in evinde buluşarak, iade-i ziyarette bulundu. Buluşmada Cübbeli Ahmet’in babası Yusuf Ünlü de bulundu.

Cübbeli Ahmet’in sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili, “Üstâd Bedîuzzamân Hazretleri’nin: ‘Onların sözü benim sözümdür’ buyurduğu ve yed-i emîn addettiği Hüsnü Bayramoğlu ağabeyimiz, Cübbeli Ahmet Hocaefendi’yi hânesinde ziyâret etti” şeklinde paylaşım yapıldı.

FETÖ’nün Tahşiye kumpasından 16 ay hapis yatan Mustafa Kaplan, sosyal medya hesabından yazdığı yazı ile buluşmayı sert ifadelerle eleştirdi. Nurculuk kökenli Tahşiye grubunun liderliğini, Said Nursi’nin ilk talebesi Hulusi Yahyagil’in talebesi olan, emekli imam Vartolu Mehmet Doğan yapıyor.

Nur Cemaati kökenli Tahşiye grubundan Mustafa Kaplan, “Gözlerimiz aydın olsun! İsmailağa cemâatinin mutlak vekil vekili Cübbeli Rasputin, Nurcuların mutlak vekili Şoför Hüsnü ile kendi evinde buluşmuş. Müslümânlar bir araya geliyor diye sevinen kitlelerin gözü aydın. Sanırım bu, Cübbeli Rasputin’in daha önce diğer mutlak vekile yaptığı ziyâretin iádesi olmalı.

Buluşmada Rasputin’in muhterem babası da bulunmuş” diye yazan Mustafa Kaplan, “Cübbeli’yi bilen biliyor, organize işlerinde profesyonel, Anadolu ta’bîriyle şeytanın arka bacağı. Bizim Şoför görünüşte Allah’ın saftiriği, çevresinde dönen dolapları anlayacak durumda değil; aksini ise düşünmek bile istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Cübbeli'ye ziyaret, cemaati karıştırdı

Kaynak:Oda TV

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’nin Damat Firar ‘da videosu Merkez Bankasında 128 milyar doları kayıp!

HIZLI YORUM YAP