Cübbeli Ahmet'e sosyal medyadan büyük eleştiri! Bizi bölmeye çalışma artık yeter! | GÜNDEM
DOLAR

32,5073$% -0.11

EURO

34,9718% 0.37

STERLİN

40,7943£% 0.52

GRAM ALTIN

2.430,50%0,32

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,63

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cübbeli Ahmet’e sosyal medyadan büyük eleştiri! Bizi bölmeye çalışma artık yeter!

Cübbeli Ahmet’e sosyal medyadan büyük eleştiri! Bizi bölmeye çalışma artık yeter!

Cübbeli Ahmet’e sosyal medyadan büyük eleştiri! Bizi bölmeye çalışma artık yeter! Cübbeli Ahmet isimli Ehli Tarikatçı ve İsmail ağ cemaatinin din adamlarından olan Cübbeyi Ahmet son zamanlarda oldukça fazla eleştirice bulunmuştu! Ahmet için son zamanlarda başarılı hayatı ile gündeme gelen Zeynep Işık Büyükbay için eleştiride bulunmuştu!

CÜBBELİ KESİLİP BİÇİLİP SERVİS EDİLEN SÖZLERİ GERÇEK SANDI!

Cübbeli Ahmet daha öncede bir çok defa gündem gelmiş ve tepki çekmişti! Bir çok cemaat mensubu ise Ahmet isimli Cübbelinin cemaat içinde sürekli bölünmeyi körüklediği belirtmişti..

geçmişi oldukça kirli!

cübbeli ahmet fuhuş

kaynak: Milliyet

romanya haber youtube kanalı

 

Bir çok sosyal medya hesabının yoğun ilgisi sonrası Zeynep ışık Büyükbay merak edilmiş ve Zeynep ışık Büyükbay kimdir sorusu sorulmuştur.

Binlerce Hesabın araştırmasına sonucunda Zeynep Büyükbay iftiralara cevap vermişti, Cübbeli Ahmet’e gönderilen ses kayıtlarının ise kesilerek verildiği ortaya çıkmış ve Zeynep Büyükbay ise konuyla ilgili yargı sürecinin başlayacağını belirtmişti!

Cübbeli Ahmet isimli tarikatçı ise ilerleyen zamanlarda olacak yargı süreci ile alakalı henüz bir açıklama yapmazken, Bir çok kişi Cübbeli Ahmet kandırılmış ve genç bir kızın günahına girmiştir denildi..

Zeynep Büyükbay iftiralara cevap verdi!

Cübbeli Ahmet hedef almıştı, Zeynep Işık Büyükbay iftiralara cevap verdi!

 

CÜBBELİ AHMETTEN AĞZA ALINMAYACAK PİSLİK VE ÇİRKİN SÖZLER!

Cübbeli Ahmet Hoca, “Reyting istiyorsan kalçasını açan birini bul” ifadelerini kullandı. Cübbeli’nin “Serdar Tuncer’in ne ilmi varmış ki kader dâhil birçok İslâm şartını ve hadîslerin bir çoğunu inkâr eden Zeynep Işık Büyükbay’ı dinleyip olumlu bulmuş?” sözlerine Tuncer, “Akşam video çektin sustuk. Allah’a havale ettik. Bu gün kesip biçip orada burada paylaşmanın ne alemi var?” diye cevap verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cübbeli Ahmet Hoca Sedar Tuncer ve Zeynep Işık için sert eleştiri ! Konuşmaları Ehli sünnet’e Muhalif

HIZLI YORUM YAP