Cübbeli Ahmet Hoca'dan Vatan Haini Bediüzzaman itirafı hayırdır Cübbeli? | GÜNDEM
DOLAR

32,6607$% 0.43

EURO

34,7793% 0

STERLİN

40,9315£% 0.12

GRAM ALTIN

2.507,51%0,95

ÇEYREK ALTIN

4.289,00%0,97

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cübbeli Ahmet Hoca’dan Vatan Haini Bediüzzaman itirafı hayırdır Cübbeli?

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Vatan Haini Bediüzzaman itirafı hayırdır Cübbeli?

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Vatan Haini Bediüzzaman itirafı hayırdır Cübbeli? İsmail ağ cemaatinin önde gelen isimlerinden hatta bir kesimin’ de Mahmut efendi denen kişiden icazet alarak mikrofon olduğu bahsedilen kişi.. sen hayırdır?

Bu çok tehlikeli bir açıklama bir vatan haini övmek yok ben rüyada gördüm demek onla konuştum demek nedir? Ben iyi hatırlıyorum bu rüya işlerini zamanında adını bile zikretmeyeceğim kişi ile ilgili ‘de evliyalarla görüşüyor demiştin sanki aynı yatakta yatıyorsunuz..

Bu ne densizlik, senin şehitlere, kundakta öldürülen o bebeklere hiç mi saygın yok, bırak onu senin ıslama hiç mi saygın yok. Kalkmış bende risale yazacağım diyor. Hapiste rüyasına girmiş, kemeri kuşağı varmış sakalı varmış bastonu varmış, cuma günü görmüş, sizin hakkınızda böyle şeyler var demiş, sen inanma demiş ona ben onların dediği gibi değilim demiş..

Yahu Allah aşkına İslam dini Rüya’da gördüklerinle mi yorumlanıyor. Güler misin alarmısın korkum şu bundan 10 yıl sonra bu kişi hakkında rabıta yapacaklar İslam’da olmayan uygulamayı. Ne diyecekler Şeyh Hz Cübbeli r.a filan yahu bunun her yeri alim olsa ne olur, olmasa ne olur.

Defalarca açıklandı, Gaziantep’te kadınların göğüsleri kesilirken hamile kadınlara bu Bediüzzaman denen kişi savaşmayın diyerek İngilizlere yunana yalakalık yapmıştır, Kendi fetvalarında var araştıran bulur bakar yalansa buyursun yalan densin var mı yalan diyen? Yok neden yok çünkü onlar tek isteği bu! Bir kerameti olmayan kitaplarında bana falanca yazdırdı diyecek kadarda din düşmanı bir adamdır Bediüzzaman said nursi!

Risale-i Nur okunmalı mı?

Kuranı kerimden başka hiç bir kitapta doğruluk payı yoktur, bir eser  okunacaksa okuyun lakin boş batıl bir kitaba uymak manasız ve sizi ancak fetö gibi hainlerin uşağı yapmaktan başka hiçbir işe götürmez.

Neden mi?

“Ey Risale-i Nur! Senin, hakkın dili, hakkın ilhamı olup O’nun izni ile yazıldığına şüphe yok. “Ben, kimsenin malı değilim. Ben hiçbir kitabdan alınmadım, hiçbir eserden çalınmadım. Ben Rabbânî ve Kur’ânîyim. Bir lâyemut’un eserinden fışkıran kerametli bir Nûr’um.” ( Müdâfaalar, 347, Benzer ifadeler için bak. Şuâlar, 141, 523, 535, 545, 590; Mektubat, 361, 362; Sikke-i Tasdîk-ı Gaybî, 68, 74; Kastamonu Lâhikası, s.14, 179, 212; Âsâ-yı Mûsa, s. 118; Tarihçe-i Hayat, s. 579)

Yukarıda olan açıklama bir Müslüman için asla kabul edilemez!

Bakın Türkiye o dönem savaşla uğraşırken bu vatan haini

Ermenilerle poz veriyor.. destek alıyor?

Yine bu yazıya

Said Nursi saçmalığı ve Tarikatlar insanları nasıl şirke götürüyor!

Yukarıda olan kaynaktan erişebilirsiniz

Yine

Dinler arası diyoloğun baş Mimarı olan SAİD NURSİ şunları aktarıyor
“Yalnız kendi dindaşı, meslek taşı, kardeşi olanlarla samimi ittifak değil, hıristiyanların hakiki dindar ruhanileriyle de ittifak edilmelidir (1)
“İman ehli, değil Müslüman kardeşleriyle, hıristiyanların dindar ruhanileriyle ittifak etmek, itilafları nazara almamak, nizâ etmemek gerekir.(2)
“Misyonerler ve Hıristiyan ruhanileri, hem nurcular, çok dikat etmeleri elzemdir. Çünkü herhalde şimal cerayanı (kuzeydeki konünistlik cereyanı); İslam ve İsevi dininin hücümuna karşı kendini müdafaa etmek fikriyle, İslam ve misyonerlerin ittifaklarını bozmaya çalışacaktır.(3)
“Nurculuk-Hıristiyanlık ittifakını bozmaya çalışanlara karşı üç zümre, Nurcular, Hıristiyan ruhaniler ve misyonerler uyanık olmalıdır.” (4)
Nurcular, Hıristiyanlar ve Yahudiler arasındaki ilişkilerde kimin yönetip, kimin yönetildiginin önemi yoktur. Beraber yaşama şekillerinin belirlenmesi gerekir.(5)
Görüldüğü gibi dinler, inançlar arası diyoloğu fikrini ortaya atan kişi Said nursi olmuştur.Müslümanların Allah’ın emrettiği şekilde Yahudi ve Hıristiyanların İslam a davet etmeleri islam’ın emridir. fakat olayı dikkatlice incelediğimiz vakit Nurcuların onları Allahın dinine davet etme yerinde onların da hak yol üzerinde olduklarını savunmaya başladılar.Yahudi ve Hıristiyanların doğru hak yol üzerinde olduklarını onları bu şekilde gördüklerini görüyoruz.
1) Said Nursi, Lem’ala r, s.146
2) Said Nursi, Emirdağ Lahikası, I, 27, Mektup, 1766
3) Said Nursi, Emirdağ Lahikası, I, 1712
4) )(Emirdag Lahikası, I, s.1712; Tarihçe-i Hayat, s.434
5) (Said Nursi, Şualar, 14. Şua.212-213; Münazarat 1945)
Cübbeli unutmuş olabilir ama Fetö denen hainin zamanında ışık evlerinde nur dersleri verdiği, hizmet ehli olacağı vb açıklamaları yaparken susanlar, rüya yolu ile o dönem Abdülkadir geylani hz rüyasında görmüş güya ona bilgi vermiş, kendiniz bir takım gençleri ve cahilleri kandırabilirsiniz ama bu milletin ve müslümanların buna uymasını beklemeniz hem millete hem de islam darbedir.
Kendini hizmetkar olarak tanıtan o sümüklü fetö neyse said nursi’de odur!
Hiç bir kitap kuranı kerimden sonra Allah tarafından yazdırılmadı. Bizleri ve gençlere buna itenlere sözüm sizleri Allah’a şikayet ediyorum.

Utanmadan hizmet diyor yahu bu ne densizlik. Bu ne dinsizlik bu ne cahillik.

İsmail ağ içinde böyle cahiller olduğu sürece bir adım ileriye gidemez bırakın alimi anca kendisine kul olarak yetiştireceği bir müptezel takımı kalır o kadar.

İslam dini mi bu? hani kimya, fen, matematik, uzay, irfan, tarih, bilim, nerede o eski alimler şunlara bakın ibret alın bunlar alim değil.. Resmen bir vatan hainini o dönemin fetösünü övmek bu millete hakarettir! Cübbeli Ahmet devir döner elbet o gün bir vatan hainini övmekten elbet senide hesaba çekecek bir millet olur, saçın yok bari sakalından utan!

seni görende bir şey biliyor sanar! be gafil rüya ile mi dini yaşıyorsun!

Burada amaç gerçekleri saklayarak bir kahraman oluşturmaya kalkıp o gençlerin beynini yıkamaya çalışmasın kimse, herkes kendi dinini sık sıkı şekilde kurana ve ehli sünnette yolunda selefin yolunda ilerleyerek yaşamalı ne olduğu belirsiz Hz Muhammed öldükten sonra sapkınlaşan tarikat ve cemaat içinde din yaşanırsa ancak böyle alçaklar çıkar.

Burada inançlı kişilere sslenmek lazım, şehitlere saygısı olan kurtuluş mücadelesinde yedi düvele boyun eğmeyen o şanlı atalarımıza ufacık bir saygınız varsa o dönem yunanın maskotu, Hristiyan’ın dinler arası diyalog kurmaya çalışan adamı Ermenilerin destek olduğu gafilden uzak dursun.

Ersoy K

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Korona Sürecinde Burnuna Tereyağı Sokan Hilal Kaplan Şevval Şam’a Hakaret etti

HIZLI YORUM YAP