Cübbeli Ahmet Hoca'dan Doğu Perinçek'e teşekkür | GÜNDEM
DOLAR

32,5620$% 0.14

EURO

34,8889% 0.63

STERLİN

40,5487£% 0.96

GRAM ALTIN

2.426,44%-0,24

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%-1,24

a

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Doğu Perinçek’e teşekkür

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Doğu Perinçek’e teşekkür

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Diyanet’e destek açıklamasında bulunan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek’e Hadi Özısık’ın yaptığı canlı yayında teşekkür etti.

Kamuoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Hadi Özısık’ın yaptığı canlı yayına konuk oldu . Ahmet Hoca konuşmasın da , Ankara Barosu’nun hedef aldığı Diyanet İşleri Başkanlığına destek veren Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek ile ilgili bir açıklama da bulundu

Cübbeli Ahmet Hoca, “Diyânet’i destekleyen ve değerlerimizi azîz tutan Doğu Perinçek kardeşimize şükrânlarımızı arz ederiz” ifadelerini kullandı.

Doğu Perinçek Konu ile ilgli şu açıklmada bulunmuştu :

Doğu Perinçek, davetli olduğu televizyon programında “Kadıköy ve Şişli Belediyesi, çocuklara eşcinselliğe özendiriyor. Bu kabul edilecek bir durum değil. Bunun üzerine Diyanet bir açıklama yaptı. Bence Diyanet’in yaptığı açıklama çok yerindedir. Bir açıklama Diyanet tarafından yapılınca yanlış olmaz. Kur’ana göre referanslar ortaya konularak bir açıklama yapıldı. Ben Diyanet’in eşcinsellere yönelik açıklamasını çok isabetli buluyorum” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhur İttifakı ile yönetimimiz daha güçlü hale geldi

HIZLI YORUM YAP