Cübbeli Ahmet hoca : Her partinin tarikatı ve cemaati var mı ? | GÜNDEM
DOLAR

32,4937$% 0.03

EURO

34,7297% -0.12

STERLİN

40,4612£% -0.66

GRAM ALTIN

2.496,97%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

a

Cübbeli Ahmet hoca : Her partinin tarikatı ve cemaati var mı ?

Her partinin tarikatı ve cemaati var mı ?

 

Dün Ahmet Hoca efendi kamuoyunca bilinen adı ile Cübbeli Ahmet hoca CNN ‘de karşınsındakilerin sordukları sorulara bildiği kadar cevap verirken partiler konusuna bir şekilde değinildi. Fakat Ahmet Hakan’ın Cübbeli Ahmet Hoca’yı konuk etme sebebi Sahte Sapık Şeyh fatih nurullah denen insan görünümlü bakteriyi konuşmaktı.

Ahmet Hakan tabi zamanın büyük bir kısmını yanın’da olan Nedim Şener ve Anketör Hakan Bayrakcı ile beraber özel hayat ile alakalı konu dışı sorular sordu Ahmet hoca da edebinden cevap verdi. Programı izleyenler ise takip ettim sosyal mecralardan yoğun şekilde tepki verdi. ”Ahmet hoca oraya sahte , sapık , şeyhleri konuşmaya çıkmıştı ,özel hayat aranıyor açık aranıyor ” diyerek tepki verildi…!

Sonra dışarıdan algılanan hoca siyaset yapıyor, siyasete girsin !

eee be bunu diyen Abaküs beyinli kardeşim hadi senin dediğin gibi algılayalım ve bakalım.

Ahmet Hoca ekranlarda ben güncel meseleleri konuşurum , ben dini İslam’ı ilgilendiren meselelerde konuşurum , ben Mücahid Erbakan Hoca ile bir çok toplantılara katılmışım az biraz siyasi yönüm vardır ben bunu hiç saklamadım bu yönüm’de İslam’ın ölcüsünde durmak üzere diyen aynı Ahmet hoca değil mi ?

Evet öyle .

Beyan esas ise ki konuda senin anladığın gibi değil canım kardeşim , senin anladığın gibi de olsa yine sınıfta kaldın çünkü bunu zaten beyan etmiş…

Ahmet hoca fikirlerini İslam ölçüsünde söylemek ile Allah (C.c) izniyle hürdür bu neden batıyor anlam veremiyorum….

Her Parti’nin cemaat’i Tarikati Var mı ?

Geçmişten bugüne biliniyor ki ; Her gelen parti bir cemaat’i veya bağlı bulunduğu bir tarikat vardır. Bu yoktur diyen yalan konuşur. Şöyle bir geçmişe yolcuk yapalım bakalım kimlerrrrrr kimlerrrle beraberrr…..

Chp : Alevi vatandaşlarımızın destek verdiği bir parti konumunda. Yani Alevi ocakları İran’dan bu yana gelen Türk horosanları Erenler diye de bilinir. ( hadi yok diyin ? )

Ak parti , Mhp , İyi parti : Taban ve tavan tarikat ve cemaatlere sıcak her birinin kalben veya fikren bağlı bulundukları şeyh veya Alimler var. ( hadi yok diyin ? )

HDP : Cübbeli Ahmet hoca’nın da dediği gibi seydalar maalesef, 10 tane de tarikat var. ( hadi yok diyin ? )

Geçmişten bu yana gelen konjonktür olay ve durumlar gereğince bunların olmamasını düşünmek sadece cahillere özel bir durum olacaktır.

Cahillerde her zaman haklıdır…

 

Yok ben anlamadım diyorsan Haklı olan taraftasın sıkma canını…

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Her partinin cemaati var! Saçmalığı

HIZLI YORUM YAP