Cübbeli Ahmet hedef almıştı, Zeynep Işık Büyükbay iftiralara cevap verdi! | GÜNDEM
DOLAR

32,6002$% 0.11

EURO

35,0222% 0.44

STERLİN

40,6862£% 0.16

GRAM ALTIN

2.429,87%0,29

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,24

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cübbeli Ahmet hedef almıştı, Zeynep Işık Büyükbay iftiralara cevap verdi!

Cübbeli Ahmet hedef almıştı, Zeynep Işık Büyükbay iftiralara cevap verdi!

Cübbeli Ahmet hedef almıştı Zeynep Işık Büyükbay iftiralara cevap verdi! Sosyal medyada gündem olan Cübbeli Ahmet isimli İsmailağ cemaati hocalarından olan ve Cemaat içinde Mahmut Efendi Şeyhinin mikrofonu olduğu bilinen Cübbeli Ahmet Zeynep Işık Büyükbay isimli kişiyi hedef aldı.

Zeynep Işık Büyükbay iftiralara cevap verdi

NE OLMUŞTU?

Cübbeli Ahmet isimli Hoca’nın son videosunda bahsetmiş olduğu ve sosyal medyanın gündemine konu olan olayda İddiaya göre Zeynep ışık Büyükbay hadis inkarcısı, İslam’ın şartlarını ret ettiği iddia edilmişti, Ses kayıtlarının ise takipçilerine atıldığı görülmüştü.

Cübbeli Ahmet’e kadar ulaşan kayıtların ise Ocak ayında olan bir konu  üzerinden kırpılarak alındığı görüldü.

Binlerce talebesi Olan Zeynep ışık Büyükbay ise konuyla ilgili olarak video ile açıklama yaparak konunun çarpıldığını, ses kayıtlarının kırpılarak servis edildiğini belirtti, ses kayıtlarının sosyal medya telegram grubundan tamamının olduğunu isteyenlerin ulaşabileceğini belirtti.

CÜBBELİ AHMET HENÜZ ÖZÜR DİLEMEDİ!

Cübbeli Ahmet isimli hocaya ise sosyal medyadan tepkiler yağıyor! Cübbeli Ahmet ise konuyla ilgili olarak ikinci açıklama yapmadı!

İftiraya maruz kaldı!

Sosyal medyadan ehli tarikatçıların hedefi olan Zeynep Işık Büyükbay ise bir çok eğitim verdiğini ve bunu saklamadığını belirtti! İftira sonrası ise konunun yargıya taşındığı belirtildi.

Zeynep Işık Büyükbay kimdir? Binlerce ekişinin destek olduğu Zeynep Büyükbay’a bir çok kişi ve İslam ve islam mensubu ise destek olduğu sosyal medya görüldü.

zeynep ışık büyükbay

 Serdar Tuncer cübbeli

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zeynep Işık Büyükbay kimdir? Nerelidir, mesleği ne?

HIZLI YORUM YAP