Cübbeli Ahmet 6 yaşında gelin savunması! Timur Soykan: Allah belanızı versin | GÜNDEM
DOLAR

32,5971$% 0.35

EURO

34,8184% 0.19

STERLİN

40,4426£% -0.44

GRAM ALTIN

2.509,43%1,02

ÇEYREK ALTIN

4.278,00%0,74

a

Geçtiğimiz günlerde Akit gazetesi Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel ‘in mahkemesinden bir bölüm yayınladı, bu bölümde bir radyo programcısının kızla konuştuğu olayına dikkat çekti ve olayın iftira olduğunu haber yaptı. Cübbeli Ahmet ise youtube üzerinden bunla ilgili bir yayın yaparak Akit gazetesinin haberini okudu ve olayın iftira olduğunu aileyi tanıdığı beyan eden açıklamalar yaparak ailenin yanında olduğunu ve karşı tarafta olan kişilerin Peygamber söven kişiler olarak değerlendirdi.. Gözler ise Birgün gazetesi ve haberi yapanlara çevrilmişti..

Timur Soykan bunla ilgili şu açıklamaları sosyal medyadan yaptı.. Bunlar kadar insani değerlerden yoksun bir tür daha yok. Akit paçavrası ve tarikat, tecavüzcüyü ve bu sapığa kızını 6 yaşındayken veren babayı sinsice aklamaya çalışıyorlar H.K.G.’yi ifadesinde bir radyocu ile görüştüğünü ve evden kaçmak istediğini söylediği için karalamaya çalışıyorlar. İftiracı ilan ediyorlar.

Oysa H.K.G. son ifadesinde de 6 yaşında başlayan cinsel istismarı ve sonrasında yaşadıklarını tekrar anlattı. H.K.G., cinsel istismarın kendisine oyun gibi gösterildiğini, 7 yaşındayken Sapanca’da babası tarafından nasıl sapığın odasına gönderildiğini, ailesinin sapığa ‘Damadımız’ dediğini anlattı.

13 yaşındaki nikahı, 14 yaşındaki düğünü, sahte kemik yaşı raporunu, hepsini anlattı. Zaten Kadir İsteklinin itiraflarıyla dolu ses kaydı, fotoğraflar dosyada. Baba ve ağabeyinin çocuk yaşta evlendirmeyi savunan konuşmaları arşivde. Ama bu akit paçavrası ve tarikat, yıllarca cinsel istismar işkencesine uğramış H.K.G.’ye şimdi iftiralarla işkence yapıyor. Sapıkları koruyup çocukluğunda bu kabusu yaşamış H.K.G.’yi hedef alan bu sapık zihniyete şu denir: ALLAH BELANIZI VERSİN. Alçaklığınız, sapıklığınız bu ülkenin vicdanında da en ağır cezayı alacak. Bilirkişi raporunda olan ses kayıtları ve belgeleri görmezden gelen Akit ve Cübbeli Ahmet’e tepkiler yağmaya devam ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Reis Sedat Peker için sevenleri sosyal medyada #SedatPekerkonussun!

HIZLI YORUM YAP