Çocuklarınıza sahip çıkın! Pubg savaş oyunu puta tapma ritüeli geldi | GÜNDEM
DOLAR

32,4134$% 0.17

EURO

35,0097% -0.26

STERLİN

41,1891£% 0.4

GRAM ALTIN

2.328,83%0,40

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,17

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Çocuklarınıza sahip çıkın! Pubg savaş oyunu puta tapma ritüeli geldi

Çocuklarınıza sahip çıkın! Pubg savaş oyunu puta tapma ritüeli geldi

Çocuklarınıza sahip çıkın! Pubg savaş oyunu PUT’a tapma ritüeli geldi

Çin üretimi ve sahipleri Küreselci diye adlandırılan Dünyan’ın en çok oynanan oyunu listesinde zirveyi alan Pubg savaş oyunu yeni güncelleme geldi. Bu güncellemede insanlara (oyunculara) ” PUT ”a tapındırıp oyun içerisinde kullanmak üzere eşyalar veriyor.

PUBG'nin yeni eklentisi tepki çekti… PUBG oyununu neden siliyorlar ...

Oyunu yapan PAGAN anlayış kendine yumuşak bir geçiş zemini ile geçiş yapmış gibi gözüküyor. Ramazan ayına özel  ” HURMA ” verip eşya dağıtmış ve tüm kullanıcılar bu eşyayaları beğenerek almıştı.Resim

Fakat yine bizler arkada yatan gerçeği görememiştik. Bu tarz oyunlar global yani Dünya üzerinde oynana oyunlar ve oynayanların büyük bir çooğunluğu ise çocuklar çocuklarımız.

Yani kitlelesi olan ve bu kitleyi yönlendire bilecek DATA’ya sahip oyuncu ”User” sahip oyunlar.

Bugün youtube , twitter , intagram‘da günün çoğunu geçiren bir nesil bir kitle orada öğrendiklerini maalesef ki hayatına tatbik ediyor . Aynı durum ”Pubg ” içinde geçerlidir .

Günü 2-5 saat’i arası PUBG oynayan bir çocuğun veya bir genç’in bu durumdan etkilenmeme olasağı yok demenecek kadar azdır. Bu puta tapma , güneş’e tapma işler Şeytanın çocuklarının işleri PAGAN anlayışı olduğu  ortadadır . Sistamatik olarak çocuklarımızın ve bizlerin algısına yerleştirmek istenilen çok tanrılı PAGAN anlaşının büyük bir yansımasını yaşıyoruz.

 

Peki ne yapmalıyız ? Dünya’yı hedef alan bir güç (Küreselciler) nasıl mücadele ederiz ?

Dijital bir dönem dijital bir çağ yaşıyoruz ve bu çağın silahları da dijital. Biz bu silahları kendi lehimize kullanırsak ne ala kullanamazsak çocuklarımızı bugün değilse 10 yıl 15 yıl sonra Şeytanın ellerine bırakmış olacağız .

Bir çoğumuz evlerimizde çocuklarımız yemek yesin rahat dursun diye ellerine tabletler , telefonlar verip videolar açıyoruz ve bunu günde 15 dakika maksimum 20 dakika yapmak yerine çocuklarımız yatana kadar yapıyoruz.

Halbu ki çocuklar sadece görüntüleri takip ediyor. ”Çocuk yaşta olduğu için elinden almıyoruz” rahatsızlıkları aileler tarafından yaşanıyor. ”Madem alamıyoruz ” o zaman akan görüntülerin arka planın da çalan şarkıları ve görüntüleri değiştirmeliyiz. Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım platformu youtube olduğu için önerklemeyi oradan yapmak isterim.

 

Youtube ‘da çizgifilimler var tercihe göre değişen . Pagan işaretleri şeytan figürleri , sex ve uyuşturucuya yönlendiren çizgi filimler

Aslanın yeleğinde olan marjuana 5 yaprak .

Kung Fu Panda 2 konusu ne? Kung Fu Panda 2 oyuncuları kim, kimler ...

Bir diğer yanda ise akan görüntüler eşliğinde dinimizi , kültürümüzü ilahiler içerisinde anlatan çizgi filimler. Bebek yaşta çocuklarımıza ne izletmemiz gerektiği kararı bize ait. ”Bu kısım elinden alamıyoruz diyenler için.” DİKKAT !

Çocuklarımızı ahlakımızı ve dini değerlerimizi öğrenmemiz boynumuzun bir borcudur. Çocuklarımızı eline tabletler telefonlar yerine kitaplar verelim . Kuran’i kerim verelim . Yazları Kuran kurslarına gönderip din’i değerlerini ahlaki bütünlüğünü öğretelim. Çocuklarımıza değer katalım dedelerimiz bizlere ne yaptıysa bizde çocuklarımıza yapalım . ” AYDINLANMA” safsatası ile karanlığa yolculuktan vaz geçelim . Unutmayalım ki lucifer (şeytan) anlamıda aydınlık getirendir.

Bu ve buna benzer bir sonra ki köşe yazısında görüşmek üzere .

BaykusHaber Kurucusu

Raif YavuzYılmaz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2 Haziran koronavirüs tablosu ! Vaka, ölü sayısı son durum

HIZLI YORUM YAP