‘Çocuğunu istismar eski Ak parti gençlik kolları başkanı Refik Yakıt tutuklandı’ haberine engel geldi | GÜNDEM
DOLAR

32,3298$% 0.24

EURO

35,0702% -0.18

STERLİN

41,0135£% -0.02

GRAM ALTIN

2.296,10%0,83

ÇEYREK ALTIN

3.959,00%-0,53

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • ‘Çocuğunu istismar eski Ak parti gençlik kolları başkanı Refik Yakıt tutuklandı’ haberine engel geldi

‘Çocuğunu istismar eski Ak parti gençlik kolları başkanı Refik Yakıt tutuklandı’ haberine engel geldi

‘Çocuğunu istismar eski Ak parti gençlik kolları başkanı Refik Yakıt tutuklandı’ haberine engel geldi.. olay sonrası adli tıp raporlarında belgelenen olayla ilgili olarak habere erişim engelli gelmesi tepkilere neden oldu.

Ak parti konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama yapmazken, Meclis kürsüsün ‘de ise Çocuğu istismar ettiği belgelenen Refik Yakıt hakkında tek bir açıklama yapılmaması ise tepkilere neden oldu.

Geçtiğimiz dönemde yine aynı olaylarla ilgili erişim kararı alınmıştı.

CHP’li vekiller olaya sert sözlerle eleştirdi, bir istismar varsa erişim engeli alınması ne demek, konuşmayın silin demek diyen vekiller, çocuğun ve ailesinin sağlığı için konuşmayalım lakin bizi tacizle suçlayan parti tek kelime etmekten bu kadar aciz ifadeleri kullandığı iddia edildi.

İzmir’de yaşayan, 2 ve 5 yaşlarında iki erkek çocuk sahibi AKP eski Selçuk Gençlik Kolları Başkanı Refik Yakıt’ın öz çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu adli tıp raporlarıyla kanıtlandı. Şahıs hakkında yakalama kararı çıkarılmış ve Selçuk Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştı.

10 Haziran 2021 tarihinde Cumhuriyet’ten Nagihan Yılkın’ın yaptığı ‘Öz oğluna istismarda bulunan AKP’li eski Gençlik Kolları Başkanı baba tutuklandı’ başlıklı habere Selçuk Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim yasağı getirildi.

Kaynak: tele1

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beylikdüzü Şehit Orhan Polis Merkezin’de görevli bekçinin terbiyesizliği!

HIZLI YORUM YAP