Cin görmek, cinler sizi rahatsız ediyorsa bunları yapın | GÜNDEM
DOLAR

32,5156$% -0.09

EURO

34,9696% 0.35

STERLİN

40,6736£% 0.23

GRAM ALTIN

2.435,84%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,05

a

Cin görmek: Kıymetli okurlarımız , içinde bulunduğumuz  evveli rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan  mübarek ramazan ayının    cümle ümmeti muhammede insanlık alemine hayırlar getirmesini rabbimizden niyaz ederek yazımıza başlamak isterim

Bu sayımızda,  okuyucularımızdan  hala cinlerle ilgili bazı varlıklar ve onlardan gelen zarar ve onlara karşı nasıl korunuruz diye bir hayli telefonlar geldi. Ben az da olsa  okuyucularımıza biraz cinlerden bahsetmek istiyorum.  Cinler , melekler ve şeytanlar gibi görülmeyen varlıklardır. Bize onlarla ilgili Allah cc bazı ayetler göndermiştir.  Mesela  , Rahman süresinde  ; Biz cinleri öz ateşten yarattık , Hicr süresi  27. Ayette  ; Biz cinleri önce zehirli ateşten yarattık . Bilirsiniz ki Kuran da  32 yerde cenabı Allah cinlerden bahsediyor.  Ama o kadar acıdır ki  insanlar cinlere vardır diyen ALLAH a inanırlar ,  gönderdiği  Kurana inanırlar ama cinlerin varlığına inanmazlar.  Çünkü onlar denizde yüzerler ama milyonlarca balıkları doyuran Allah a inanırlar ama yüzerken kendilerini o  deniz  suyunun  ıslattığına inanmazlar. Çünkü onlar bilmezler ki  Allah ın bir ayetinde bahsedilen bir şeye inanmamak veya karşı gelmek insanı imanından eder. Mesela  :  İSRA – 88  ,  KEHF – 50 , ZARİYAT – 56 , RAHMAN – 15 – 33 – 39 – 56 – 74   , ARAF – 179 , NEML – 39 , SEBE -12 -14 – 41 , CİNN – 1 – 5 – 6 ,  ENAM – 100 – 112 – 128 – 130  , HİCR – 27  …. Bunları   tek tek   açıklamak uzun sürer ama ben size birkaç tanesini açıklamak istiyorum.

Aldatmak için birbirlerine cazip sözler fısıldayan cin ve insan şeytanlarını her peygambere düşman yaptık ve şeytanlar ahirete inanmayanların kalplerinin o sözlere yönelmesi  ondan hoşnut olması ve kendilerinin istedikleri suçları işlemeleri için böyle yaparlar. Rabbin dileseydi  bunu yapamazlardı. Sen onların iftiralarıyla baş başa bırak. ( ENAM  112 – 113 ).  Yine Enam süresinde  ( 128 – 130 ) yüce Allah şöyle buyurur :  Allah hepsini toplayacağı gün , ey cin topluluğu  insanların çoğunu yoldan çıkardınız der. İnsanlardan onlara uymuş olanlar ,  Rabbimiz bir kısmımız bir kısmımızdan faydalandık ve bize tayin ettiğin sürenin sonuna ulaştık derler . Cehennem  Allahın dilemesine bağlı olarak temelli kalacağınız  durağınız der. Doğrusu Rabbin  Hakim dir  Bilen dir .  Zalimlerin bir kısmını kazandıklarından ötürü diğer bir kısmına böylece musallat ederiz. Ey cin topluluğu size ayetlerimi anlatan  bu günle karşılaşmamanız için sizi uyaran peygamberler gelmedi mi ?  Kendi hakkımızda şahidiz derler. Dünya hayatı onları aldattı ve inkarcı olduklarına kendi aleyhlerinde şahitlik ettiler.

Mesela Rahman süresi 15 – 16. ayetlerde cinleri öz ateşten yarattık o halde Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlayabilirsiniz.  Bakara süresi  30 . ayette Hatırla ki Rabbin meleklere  ; Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım dedi. Onlar bizler hamdinle  seni  tesbih  ve  takdis edip dururken yeryüzünde  fesat çıkaracak orada kan dökecek insanı mı  halkediyorsun  dediler.  Allah da onlara siz bilmezsiniz  ben bilirim dedi.

Cin görmek, cinler sizi rahatsız ediyorsa bunları yapın

Evet  cinlerin hala var olduğuna inanmayanlar bu ayetleri herhalde gözden geçirmeleri lazımdır. Ve cinler insanlardan çok önce yaratılmıştır. Mesela cinler de doğar büyür ve ecel gelince de ölürler. Onlar da yerler içerler görürler . Ama biz onları göremeyiz yani aslını göremeyiz çünkü onlar saydam olduğu için asli şekilde değil de bir hayvan bir yaratık halinde , müslümanları  ise bir alim veya korkulmayacak halde görünürler.

Bununla ilgili yaşadığımız bir olayı sizlerle paylaşmak isterim. Bir gün Ardahan ili Göle kazası Polat köyü zannedersem  eski ismi Geve olabilir . Bu köyde rahmetli Oruç hoca isminde bir hocamızı ziyarete gidiyordum. Artvin ili Safsat kazasından geçerek  Ardahan a doğru yaylalardan tırmanarak yol alırken yolun sağında baktım aksakallı bir adam gördüm ve bana el uzattı ben de amca buyur dedim ve o anda selam verdi ben de aleykümselam dedim. Peşinden bana şu sözü söyledi tanrı misafiri yiyecek bir şey var mı ? . Ben de kartal marka arabanın bagajını açtım ve  üzüm ,  peynir ekmeği aldım. Bir gazete kağıdı serip yemeğe başladık. Yerken bana şunu söyledi , peygamberimiz üzümü üçer tane yerdi gibi bana eliyle anlattı.. Biraz dertleştikten sonra  bana daha önce hiç tanımadığım bir adam şeklinde göründü. Sen Oruç hocaya mı gidiyorsun eğer gidersen ona bir garipten selam getirdim de o  anlar dedi .  Bir de baktım o adam şeklinde kişi ortadan anında kayboldu.  Ben Polat köyünde hocanın evine vardım baktım aynı anda hoca bana o garibin selamını alıyorum aleykümselam dedi. Ben şaşırdım hocam nerden biliyorsun sana selam getirdiğimi ve bana selam hariç üzümün  nasıl  yendiğini öğretti mi deyince  Sübhanallah  dedim. Sonra rahmetli hocamdan çok yalvardım ve ne olduğunu sorunca bana şimdi davetiye kuracağım ve o adamı görürsen ona sor dedi ve ben o adamı bir bardak suyun içinde gördüm ve sordum Allah aşkına   kimsin?  o da bana ben Abdülkadir Geylani ye hizmet etmiş arap kabilesinden  Abdüsselam  cinlerinden bir cinim , şimdi ise oruç hocaya hizmet ediyorum.  Siz   buraya  geleceğinizi Oruç hocaya bildirmişsiniz o da beni size önderlik edeyim diye malum buluştuğumuz  yaylada seni karşılamamı söyledi. Ben de sizinle bilindiğim üzere görüştük ve ben bunun üzerine başka şeyler sordum ve bana sen onları Oruç hocaya sor dedi bana selam vererek ortamı terk etti. Tabii bunları görmek bunlarla konuşmak bir uğraştan sonra  olur ve  çakraları açık olmayan kişiler görüşemez. İnsan oğlu  bu kişilerle veya bu varlıklarla zaman zaman  görüşür . Dünya da bazı bilinmeyen ve neyin ne olduğunu anlayamadığımız anlarda muhakkak   Sübhanallah  Elhamdülillah demetlen kaçınmayalım.

Bu konularda daha açık bir şey söylemek isterim bazen evde dururken sanki arkanızdan bir karartı geçti gibi olur veya bir şey duymuş gibi olursunuz o anda  Selamun kavlen min rabbin rahim demek lazımdır.

Bu konuda denenmiş birkaç  açıklamadan bahsedeyim. Bir varlık ama görünür ama sesi duyulur ama korkarsınız veya tedirgin olursunuz veya uykuya geçeceğiniz zaman bir sesle veya bir karabasanla kalkarsınız  ya da  evde çat pat bir ses veya ayak sesi duyarsınız  çocuğunuz karınız  kocanız veya annenizin yüzü size değişik bir şekilde görünür veya aynaya bakarsınız yüzünüzü değişik bir şekilde görürsünüz  veya karanlık odada bazı şeyler görür ya da hissedersiniz . Bazen kocanız veya karınız evden sabah işe kalkıp gittikten sonra  yanınıza kocanız veya karınız şeklinde birinin yattığını hissedersiniz. Bununla ilgili  ve  bu belirtilerden sonra bir halüsinasyon veya  rahatsız ediliyorsanız o zaman önce psikiyatriye gitmeniz gerekir. Bunun yanında yazacağımız ayetleri okuyup her gün 1 sefer içmek ve 7 gün devam etmek çok önemlidir. İlaveten bir de  defne  yaprağı  demlenip içilirse çok iyi olur.

1-      Rahman süresi. 15 – 33 – 39 – 56 – 74. Ayetler

2-      Maide  süresi  . 90 – 91 – 92  . ayetler

3-      Zariyat süresi  . 56 .ayet

4-      Araf süresi . 38 – 39 – 179 .ayetler

5-      Ayetel kürsi . 11 sefer

6-      İhlas süresi . 3 sefer

7-      Fatiha süresi

8-      Hud süresi . 1 – 5 arası ayetler

9-      Mearic süresi . 1 – 7 arası ayetler

10-    Taha süresi . 38 ayet  (3 sefer tekrarla)

11-    Felak  süresi

12-    Nas süresi

Bunları bir bardak suya  zemzem olursa daha iyi olur  okunup günde bir bardak ,içilir 7 gün devam edilirse  biiznillah  çok iyi şifa olur. Bu arada psikiyatrinin verdiği uyarıları da dikkate almalıyız.

Evet maalesef dünyada yalnız yaşamıyor uz. İnsanoğlu bu tür şeylerle karşılaşır ve Rabbimiz her şeyin şifasını verir şunu sorabilirsiniz hocam bunlar zarar verebiliyor   evet her şeyin bir imtihanı vardır. Maalesef bazen bu imtihana biz de  dahil olabiliriz sabretmek lazım.  Şunu unutmayın ki her hal geçicidir . Onlar bizlerden daha çoktur elbette onların da içinden azılısı günah işleyen ve musallat olanı da vardır. Ama bunların bir kısmı büyüyle yani sihir büyü yapılmak suretiyle bir kısmı da namaz ve abdestsiz dolaşmak ve banyoda  bevl  etmek bir kısmı Bismilsiz dışarıya  bevletmek  ikindiden sonra dışarıya kaynar su dökmek veya çeşitli i  birkaç  tane  içinde ne yazıldığını bilmeden muska taşımak veya  yıldızname  taşımak veya çok sinirli mizacı zayıf ve çok korkak olmak vb durumlarda insanlara  zarar verenler olabilir ya da insanlar bunlardan zarar görebilir. Onun için bu tür şeylerden uzak kalmak gerekir. Allah Teala bizleri korusun.

Bu yazımız cinler alemiyle tamamlamak isterim. Bir gün yine bizzat başımdan geçen bir ve şahit olduğum bir olayı size anlatmak isterim. İsviçre  Basel de  bir eve misafir oldum . Ev sahibi bana burada bir çocuk bayılıyor acaba nedir diye bizi evine davet etti. Ben de arkadaşlarımla şahsa gittik   8 yaşında ve masmavi gözleri olan bir kız çocuğu gördüm. Bana şunu söylediler bu çocuk her ezan okunduğunda yani ezan sesi duyduğunda bayılır veya yanında bir kişi kuran okuduğunda bayılır. Ben de onlara bu çocuğu hiç  nörolojiye  götürdünüz mü diye sordum. Bana evet yazın oldu ve Türkiye de 4 tane ayrı nöroloğa  gösterdik. Bize Konvileks  ve Depakin adında ilaçlar verdiler ama hala kesilmedi ve burada ezan sesi olmayınca  bayılmıyor ama bu sefer kuran okunurken bayılıyor. Ben de bakalım bayılacak mı diye davetiye kurarak bir işlem yaptım ve bayıldı. Bana kalın bir erkek sesiyle  ben seni tanıyorum  sen babası Mehmet annesi  Mevlüde den doğan şu şu doğumlu evli şu kadar çocuk babası olduğumu bana söyledi. Ben ona sen kimsin deyince ben  yuhannaya  inana  arap  kavminden bir cinim  admm   Aphal Süleyonna  geceleri ve gündüzleri gök semanın altında yaşar bazen de yere inerim dedi  Sordum neden musallat oldun  bana şunu söyledi ; ben aslında cinler tayfasına ait bir sübyanım. Bu içinde bulunduğum çocuğun annesi bir hocaya gitmiş benim çocuğum olmuyor  demiş. Hoca da ona ipleri düğümlemiş ve onu annesi beline sarmış ve ben o düğümlerin içinde 9 ay o çocuğun doğumunu bekledim bana zulmettiler oysa zaten bunda hocalık hiçbir şey yoktu ama  bana eziyet etti. Ben de ona seni bu düğümlerden arındırırsam çocuğu bırakırmısın dedim bana evet dedi. Hemen bir beyaz ip alacağımı söyledi ve o ipe Meryem süresini okuyup yakacağını söyledi. Okuyup yaktığım an çocuğun şekli değiştiğini gördüm ve çıkarken içinden bir bağırma ve nara atışı vardı bizzat duydum.

İnsanlarımızın bu tür şeylere  eğilimli olmaması lazım

Salih Memişoğlu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Büyü Tılsım Ve Tütsüler

HIZLI YORUM YAP