CHP'li Özgür Özel'in Orta Çağ Zihniyeti demesinin altında yatan neden | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • CHP’li Özgür Özel’in Orta Çağ Zihniyeti demesinin altında yatan neden

CHP’li Özgür Özel’in Orta Çağ Zihniyeti demesinin altında yatan neden

CHP’li Özgür Özel’in Orta Çağ Zihniyeti demesinin altında yatan neden, bir çok defa farklı konular ile gündeme gelmiş birisi Özgür bey, iyi bir siyasetçi. Tabii onu herkesin anlamasını beklemiyoruz, çok basit anlatmış konuyu. 

Büyükler derki konuyu basit anlatan o konuda en iyi bilgiye sahiptir.

Tatbiki tarikatçı ve radikal İslamcılar bu konuyu saptırıp Özgür Özel dini hedef aldı diyecekler. Tabi diyecekler ki bunlar din düşmanı görün CHP’yi..

Onların bilimden anlamalarını beslemiyorum ama istiyorum. Şahsen tarikatçıların bu millete ve devlete bu zamana kadar hiç katkısı olmamıştır. Gerçi Osmanlıyı da yıkan, hatta cumhuriyet döneminde görünüyor ki tarikatçıların İngiliz ve diğer devletlerden medet umduğunu.

Mustafa Kemal Atatürk neden Din adamları ile resim çekindi?

Tatbiki kızacak tarikatçılar ve radikal İslamcılar Özgür Özel’e onlarında isteği bu değil mi öğrenmesinler, şeyhlere tabi olsunlar. Hep bir işleri düştüğünde şeyhlerinin kapısına koşsunlar.

Tabii kızacak tarikatçılar onlarda biliyor ki müritleri artık onları dinlemiyor. Bilmiyor muyuz biz tarikatçıların ne mal olduğunu.

Şimdi bunu diyen kitle Cumhurbaşkanımız Hahamlar ile görüşmesine tepki verebildi mi? yok neden çünkü dedikleri an suları kesilir. Gerçi çokta iyi yaptı Erdoğan bey hahamlar ile görüşmesini çok olumlu buluyorum.

CHP birilerine göre yani cumhuriyet ve Türk düşmanlarına göre din düşmanı. Bu ağız kimin ağzı uçaklarla Anadolu’ya fetva gönderip İngilizlere direnmeyin, yunan ordusu halife ordusudur diyenlerin ağzı onlarda diyordu Atatürk din düşmanı. İleri gidip Atatürk deccal ve şeytan tavsirleri dahi bastılar İngiliz eliyle gazetelerinde neyse..

CHP camileri ahır yaptı mı?

Kıymetli Müslümanlar. Ne CHP dine düşman nede Özgür özel islami ve kuran kurslarını hedef aldı.

Bakın okul öncesinde bilginin geliştiği ülkelerde sosyalleşme ve eğitim çok önemli. Elbette çocuklarımız dini öğrenecek ama bir tarikatçıdan değil. Dini okulunda öğrenecek. Dini okulda öğrenmeden önce ahlakı öğrenecek. Çünkü Ahlak dinin direğidir.

İskilipli Atıf şapka yüzünden mi asıldı?

Evet bir çok gazete konuyu saptırmış en sonunda bunlar dine düşman diye servis etmiş, ciddi manada bir çok kesimde sorun var. Sözde kendisini Müslüman sananların yalan ve iftira atmasının sebebi değil mi bu gençlerin dinsiz olması.. 

Konuyu çok uzattım. Ama tarihi bilgilere bakıldığında dine düşmanları geçtim Türk düşmanlarının kimler olduğunu iyi biliyor okumuş, kafası çalışan millet.

Bu arada konulmanın tamamı burada.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker gündeme getirmişti: Taner Ay Bulgaristan’da trafik kazasında öldü!

HIZLI YORUM YAP