CHP'li Emir açıkladı: "Altındağ'da bir gencimizi kaybettik" Suriyeliler kaçmaya başladı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5915$% 0.23

EURO

34,8007% 0.38

STERLİN

40,3416£% 0.45

GRAM ALTIN

2.406,28%-1,07

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%-1,84

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • CHP’li Emir açıkladı: “Altındağ’da bir gencimizi kaybettik” Suriyeliler kaçmaya başladı!

CHP’li Emir açıkladı: “Altındağ’da bir gencimizi kaybettik” Suriyeliler kaçmaya başladı!

CHP’li Emir açıkladı: “Altındağ’da bir gencimizi kaybettik” Suriyeliler kaçmaya başladı! Ankara’da yaşanan olay sonrası ekipler bölgeye sevk edildi, Bir yerde tartışma çıktı tartışmanın Suriyelilerin görüldü yapmaları ve Türk geçlerinin bakın buralarda aileler var yapmayın sözü üzerine tartışma büyüdü, Suriyeli bir kişi ise üzerinde olan bıçak ile bir genci bıçakladı, bir genç ise yaralandı, ağır yaralı olan Türk genç maalesef hayatını kaybetti.

Olay sonrası Türk gençler mahallede olan Suriyeli aileleri aramaya başladı bulunan Suriyeliler feci şekilde dayak yedi, polis ve özel ekipler olay yerine gitti, Suriyeli aileler ise olaydan sonra taksilere binerek kaçtı, Suriyeli dükkanları dağıtıldı, araçları ise bir çoğu parçalandı.

Mahalle sakinleri ise burada bunları görmek istemiyoruz derken mahallenin gençleri Türk kanının ve gencinin kanını dökenlerin kanlarını akıtacağız bir tek Suriyeli bu mahallede kalmayacak açıklaması yapıldı, Polis bölgede olan Suriyelileri tahliye ediyor.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Altındağ’daki bir gencin çıkan kavgada yaşamını yitirdiğini söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gazeteci Murat Ağırel’e ölümle tehdit eden kişi Terörist El Nusra’ya katılan Ak partili Emrah Çelik!

HIZLI YORUM YAP