CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay saldırıya uğradı! | GÜNDEM
DOLAR

32,3199$% 0.2

EURO

35,1291% -0.01

STERLİN

41,0324£% 0.02

GRAM ALTIN

2.293,02%0,69

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,55

a

CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay saldırıya uğradı!

CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay saldırıya uğradı! Yapılan saldırı sonrası CHP’li belediye başkanı açıklama yaptı.

Saldırıyla alakalı olarak Cumhuriyet Halk Partisi açıklama yaptı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında ise şu konulara değindi.

Didim’de kule yapılması isteniyor yasalara uygun olmayan, Belediye Başkanımız ise konuyla alakalı yıkım kararı alıyor, hatta ihaleye çıkıyor, ihaleye ise yıkım için kimse korkudan yanaşmıyor, sonra bir kişi ben yaparım diyor ihaleyi alıyor.

Sonrasında ise belediye başkanına sopalı saldırı oluyor, durumu iyi ama merak etmeyin bu çetelere izin vermeyeceğiz, hukuksuzluğa fırsat vermeyeceğiz, adaletsizliğe fırsat vermeyeceğiz, Didim halkına zarar verdirmeyeceğiz diyerek tepki gösterdi Belediye Başkanı Deniz Atabay ise açıklama yaptı.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve avukatı dün akşam saatlerinde bir restoranda sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar, garsonların müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştı. Vücudunda darp izi bulunduğu belirtilen Belediye Başkanı Deniz Atabay ve avukat Bulut, sağlık kontrolü için özel bir hastaneye götürüldü. İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerden 3’ünü yakaladı.

Tedavisi tamamlandıktan sonra hastaneden ayrılan Atabay, sosyal medya hesabından videolu bir açıklama paylaştı.

Atabay, paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

“Didim halkına ve sosyal medyadan bizi takip eden Didim’in dışındaki birçok insana şunu söylemek istiyorum; Dünkü olay herkes tarafından biliniyor. Bizim sağlığımız yerinde. İşimizin başındayız. Didim halkının huzurunu kaçırmak isteyen bu rant çetesine karşı mücadelemize devam ediyoruz ve edeceğiz. Didim halkının hakkını hiç kimseye yedirmeyeceğimizi söyledik. Bu yolda da devam edeceğiz. Dünkü olayın failleri yakalanmış. Çok kısa zamanda yakalanmış olmaları herkesin yüreğine su serpti. Bu ilk değil, son da olmayabilir. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Görevimizin başındayız, bizi kimse korkutamaz. Bildiğim yolda dürüst bir şekilde, kanunlar çerçevesinde çalışmaya devam edeceğiz”

 

Dün gece yaşadıklarımız, 6 yıldır kentimizde verdiğimiz rant mücadelesinin vahim bir sonucudur. Arayan ve tüm mecralardan desteğini ileten herkese teşekkür ediyorum. Bu organize olmuş suç örgütüne karşı mücadelemiz Didim için. Çünkü #OnlarTekBizDidimiz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Metiner Ak Partili bürokratların çift maaş almasını eleştirdi , geri adım attı, hesabını kapattı

HIZLI YORUM YAP