CHP Listelerin yazıldığı kata jammer kurdu! Dinlemeye karşı önlem! | GÜNDEM
DOLAR

32,5785$% 0.28

EURO

34,7745% 0.02

STERLİN

40,5875£% -0.11

GRAM ALTIN

2.492,25%0,33

ÇEYREK ALTIN

4.259,00%0,25

a

CHP Listelerin yazıldığı kata jammer kurdu! Dinlemeye karşı önlem!

CHP Listelerin yazıldığı kata jammer kurdu! Dinlemeye karşı önlem! CHP dinlemeye karşı önlem aldığı bildiriliyor! Daha önce Bir çok defa dinleme ile karşı karşıya kalan CHP2nin dışa karşı dinlemeye önlem alması dikkat çekti!

Sosyal medyada gündem!

2023 yılında dünyanın gözü Türkiye seçimlerinde. Bir çok kişinin seçimi kaybetmesinin %80 oranında belirtiği AKP’ye karşı CHP’nin önlemleri artırması dikkat çekti!

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala temayül yoklamaları devam ediyor. Liste hazırlıkları sürerken, Millet İttifakı çatısı altında bulunan Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti seçimlere CHP listelerinden gireceğini duyurdu.

Şu ana kadar Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Komünist Partisi, Halkın Kurtuluş Partisi ve Millet Partisi milletvekili adaylarına ilişkin listeyi YSK’ye sundu.

Teslim edilen listeler YSK tarafından incelenmeye başlanacak. Eksiklik bulunması halinde bunların tamamlanması için ilgililere 14 Nisan’a kadar süre tanınacak. Geçici aday listeleri 15 Nisan’da, kesin listeler ise 19 Nisan’da ilan edilecek.

CHP’DE JAMMER TEDBİRİ

Kritik seçim sürecinde milletvekili adayları da cumhurbaşkanı adayı kadar önem kazandı. Gazeteci Altan Sancar’ın aktardığına göre; CHP’nin Milletvekili listelerinin yazıldığı kata jammer kuruldu.

EMİNE ERDOĞAN’IN ESKİ ÖZEL KALEMİ ADAY MI OLUYOR?

Odatv’de yer alan habere göre; AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın eski özel kalemi Sema Silkin Ün’ün CHP’den aday olacağı iddia edildi.

PM TOPLANTISI ERTELENDİ

Öte yandan CHP, bugün saat 19.00’da toplanması planlanan Parti Meclis toplantısını 03.00’e ertelendi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hatay Samandağ’da enkaz kaldırma çalışmalarından çıkan molozlar tarım bölgesine dökülüyor!

HIZLI YORUM YAP