Cem Uzan dan sabah gazetesine cevap! Sabah gazetesi rezil oldu! | GÜNDEM
DOLAR

32,3452$% 0.28

EURO

35,1294% -0.04

STERLİN

40,8685£% -0.37

GRAM ALTIN

2.310,45%1,45

ÇEYREK ALTIN

3.974,00%0,22

a

Cem Uzan dan sabah gazetesine cevap! Sabah gazetesi rezil oldu!

Fransa’da firari yaşayan Cem Uzan ile ilgili haber yapan Sabah gazetesi cem uzanın yeni sevgilisi diye duyurduğu kişi eşinin arkadaşı çıktı, konuyla ilgili sabah gazetesi özür dilemezken, iktidara yakın gazetelerin son zamanlarda yapmış oldukları yanlışlıklar ise artmaya başladı.

Cem Uzan Sabah gazetesine ‘kapak olsun’ dedi, bomba bir fotoğraf paylaştı

Firari olarak Fransa’da yaşayan Cem Uzan’ın, üçüncü eşi 40 yaşındaki Monakolu Funny Blanchelande’ı, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk ettiği iddia edilmişti. Cem Uzan, kendisi hakkındaki iddiaları Türkiye’ye duyuran sabah gazetesine paylaştığı fotoğraf ve “Kapak olsun” notu ile yanıt verdi.

2009 yıllarından bu yana firari olarak Fransa’da yaşayan Cem Uzan’ın, üçüncü eşi 40 yaşındaki Monakolu Funny Blanchelande’ı, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk ettiği iddia edilmişti.

İddiayı ortaya atan Günaydın yazarı Bülent Cankurt, ikinci bir haberde ise Cem Uzan’ın uğruna eşini terkettiği Gabriele Tevainyte ile yasak aşkının uzun sürmediğini belirtmişti.

İddialara ilişkin bir süredir sessizliğini koruyan Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile suskunluğuna son verdi.

Cem Uzan, eşi Funny Blanchelande ve yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Gabriele Tevainyte’in birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, “Eşim Fanny. Arkadaşı Gabriel’e yüzük takarken… Yalancı, yandaş medyaya kapak olsun” ifadelerini kullandı. Uzan bu paylaşımına Sabah Gazetesi’ni de etiketledi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Partili Mehmet Tevfik Göksu : CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Siyasi intihalcidir !

HIZLI YORUM YAP