Cem Garipoğlu yaşıyor mu ? Garipoğlu ailesinden gövde gösterisi Flaş detay ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5890$% 0.35

EURO

34,8422% 0.3

STERLİN

40,7064£% 0.26

GRAM ALTIN

2.493,95%0,40

ÇEYREK ALTIN

4.269,00%-0,07

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cem Garipoğlu yaşıyor mu ? Garipoğlu ailesinden gövde gösterisi Flaş detay !

Cem Garipoğlu yaşıyor mu ? Garipoğlu ailesinden gövde gösterisi Flaş detay !

Youtube üzerinden yayın yapan bir kullanıcı geçtiğimiz senelerde Türkiye gündemini alt üst eden Cem GaripOğlu ve Münevver Bulut cinayeti ile ilgili gündemi sarsacak nitelikte paylaşımlarda bulundu.

 

 

Muhabir Tv’nin yapmış olduğu haberde, yayınlanan fotoğrafta, Cem Garipoğlu’nun annesi, ağabeyi Levent Garipoğlu ve iki kız kardeşi mutlu aile pozları ile  bir koltukta gülerek poz vermişti. İşte bu vahşet dolu cinayette gülerek poz verilen koltuk, bundan yaklaşık 12 sene  evvel Münevver’in canice cinayete kurban gittiği koltuk oturma odasında bulunan ve bunun ile birlikte Münevver’in kanının da bulaştığı koltukların aynısıydı. Polis kayıtlarına görede sedir ve koltuk aynı…!

İKİNCİ ŞOK PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabını kilitli tutan S. Garipoğlu, kısa bir süre önce hesabını herkese açtı. Herkesin gördüğü fotoğraf karelerinde Münevver’in kanı bulaştığı minderli sedir koltuk resmini kaldırmadığı ortaya çıktı. Ayrıca ortaya çıkan bir başka fotoğraf karesi görenleri daha şok etti.

OYUNDAKİ “CEM” VURGUSU

S. Garipoğlu aile fertleri ile birlikte oynadığı Among Us Game oyunun fotoğrafınıda paylaştığı görüldü. Ancak fotoğrafa ilk bakılıdında herkesi hayrete düşüren bir detay göze çarptı. Bir oyuncuya Cem ismini çağrıştıran “Gem” ismi verilmişti. Bunu fark eden bir çok kişi sosyal medya hesaplarında tepki gösterdi.

 

TESADÜF MÜ YOKSA “CEM YAŞIYOR” MESAJI MI?

 

Gelen yorumlara göre, ailenin “Gem” ismini verdiği oyuncuyla “Cem yaşıyor mu?” mesajını mı vermeye çalıştığı iddia edildi. Bir başka iddiaya göre bu oyunda yine bir mesaj mı içeriyor.
OTURMA ODASI KOLTUĞU DEĞİŞMEDİ

Ayrıca S. Garipoğlu’nun doğum gününde çekilen bir başka fotoğraf kareside dikkatlerden kaçmadı. Fotoğraf karesinde S. Garipoğlu mor renkli bir koltukta doğum günü pastasını üflüyor. Mor renkli koltukta Münevver’in öldürüldüğü oturma odasında bulunan koltuklardan birinin olması tepkilere neden oldu. Olay Yeri İnceleme ekipleri olay günü yaptığı çalışmada mor renkli koltuk üzerinde herhangi bir kan izine rastlamamıştı. Münevver’in kanı minderli sedir koltuk üzerine bulunmuştu.

AMONG US OYUNU NEDİR?

OYUNDA DA CİNAYET VAR

2018’yılının sonbahar aylarında piyasaya sürülmesine rağmen uzun süre sonra popüler olan, kısa süre içinde birçok YouTube ve Twitch yayıncısının üzerine içerik ürettiği Among Us, geleneksel oyun tarzının biraz d

En fazla 10 en az ise 4 kişiyle oynanan Among Us, çevrimiçi bir sosyal çıkarım oyunu olarak tanımlanıyor. Uzay temalı bir ortamda ekibin içindeki haini bulmak amacı taşıyan oyunda, hain rolünü üstlenen oyuncu ise rakiplerini öldürmek ve onları kendinin öldürmediğini iddia etmek zorunda.

AMONG US NASIL OYNANIR?

Oyun aslında 2 takımlı olarak görülebilir, mürettebat ve hainler takımı. Mürettebat arkadaşları öldürülmeden önce tüm görevleri tamamlayarak veya tüm hainleri bularak ve ortadan kaldırarak kazanır; Hainlerin kazanması için, hainlerin sayısı Mürettebat Arkadaşlarının sayısına eşit olacak şekilde olmalı veya sabotaj geri sayımı bitene kadar yeterince Mürettebat öldürmelidir; Hayaletlerin amacı, sırasıyla Crewmate ve Impostor hayaletleri için görevleri tamamlayarak ve sabotajlar yaparak yaşayan takım arkadaşlarına yardım etmektir. Bir hain bir sabotaj gerçekleştirdiğinde, ya ani bir sonuç olur (tüm ışıkların sönmesi gibi) ya da bir geri sayım başlar ve sabotaj bitmeden çözülmelidir, yoksa tüm Mürettebat arkadaşları ölür. Sabotajlar, hangi sabotajın yapıldığına bağlı olarak oyuncular tarafından çeşitli şekillerde çözülebilir


YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rüyada regl olduğunu görmek ne anlama gelir?

HIZLI YORUM YAP