Çeçen lider Kadirov 'un gerçek yüzü! | GÜNDEM
DOLAR

32,5881$% 0.1

EURO

34,9553% 0.29

STERLİN

40,7936£% 0.36

GRAM ALTIN

2.418,14%-0,19

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,17

a

Çeçen lider Kadirov ‘un gerçek yüzü!

Çeçen lider Kadirov ‘un gerçek yüzü!: Rusya Ukrayna’ya savaş ilan ettikten sonra çeçen lider tarikatçı kadirov’un Rusya için destek açıklaması ve Ukrayna’ya ile savaş ilan etmesi üzerine sosyal medyada Kadirov’un cemaatler ile ilişkisi araştırılmıştır.

EHLİ TARIKATCI FAKA BASTI!

Dini açıdan Hz Muhammed anlayışına ters olan karidov’a pek çok cemaat kollarını açmıştır, Bunların içerisinde bir çok tarikat mensubu da vardır. Tarikat liderleri kadirov için hazırlıklar hatta karşılamalar yapmıştır.

Peki Tarikatçı kadirov’un ülkesinde din anlayışı nasıl merak ediyor musunuz?

Çeçenistan denen bölgede tarikatçılık bir devlet meselesi , tarikatçı olmayanlar dışlanır, Putin ve Kadirov denen kişileri eleştirmek ise ölüm sebebidir.

Peki Ramazan Kadirov nasıl birisidir?

  • Şamil Basayev’in kulağını kesmişti.
  • abdulhalim sadullayev ‘in vücuduna kendi adını yazmıştır.
  • Ahmad maşalov’u kendi arabasının üzerinde şehir,şehir gezdirmiştir..
  • Cevher Dudayev, Zelimhan Yandarbiyev, Salman Raduyev isimli kişilere hakaretler etmiştir..
  • Kadirov denen tarikatcı aynı zamanda Şeyh Şamil isimli kahramanı eleştirmiştir.

Kadirov gibi bir isim ise bazı cemaatler ziyareti ve eşlik edenlere bakıldığında tarikatları gezmiş, İslam’ın büyük velilerin kabirlerini ise kendisine eşlik edilerek gezdirilmiştir..

Aslında genel olarak hamut efendiye söz söylemek bizim haddimiz değil lakin bu tarikat içinde olanlar malesef yalanın kitabını yazsa şeytan bana ihtiyaç yok der.. demiştir belki de.

Bunca yalanın ayyuka çıkması bile tarikatçıların moralini bozmuştur, unutulmaması gereken ise tarikat bir din değil yoldur. İslamiyet sonrası ortaya çıkmıştır.

Bu sebep ile kişinin tarikatçı olması onu kibrit kutusunda yada şeyhinin şalvarında cennete sokmayacaktır. Eğer böyle bir durum olsaydı ki, Hz Muhammed s.a.v ailesine bu sözü eder ki tam tersini etmiştir..

Hatta tarikatçılar daha ‘da ileri gitmiş Çeçenistan ziyaretin ‘de bulunmuş Çeçenistan çok güzle işler yapıyor diyerek Kadirov’u övmüşlerdir..

Daha da ileri gidelim mi?

Salah Hacı Mejiyev Çeçenistan’da çarşafı yasaklayan Adam’da aynı zam anda bazı Türkiye’de olan tarikat ve cemaat liderleri ile yakın ilişki kurmuştur.

 

Salah Hacı Mejiyev

Bu salah denen adamın bir kişi ile benzerliği var ılımlı islam mesela zorla yüz açtırma gibi. Ilımlı islamı anlatan kişidir kendisi hani bizde de vardı bir vatan hani aynı o tip!

Kısacası Kadirov sadece kadiri tarikatı içerisinde olduğu için maalesef Türkiye’de olan tarikatlar onu övmüştür..

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ukraynalı kardeşler Vitali Klitschko ve Wladimir Klitschko Rus birlikleriyle savaşmaya hazır

HIZLI YORUM YAP