Çav bella üzerinden İslam düşmanlığı ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5073$% -0.11

EURO

34,9718% 0.37

STERLİN

40,7943£% 0.52

GRAM ALTIN

2.430,50%0,32

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,63

a

Çav bella üzerinden İslam düşmanlığı !

Çav bella üzerinden İslam düşmanlığı !

Resim

Dün sosyal medya ‘da büyük tepkilere yol açan CAMİ minareleriden ÇAV BELLA  marşının çalınması inan müslümanları  üzmüştür.

Eski CHP İzmir ilçe başkanı @banuozdemirCHP konu hakkında araştırılmasını isterken Twitter’da bu olayı sanki bir zafermiş gibi sunması da ayrıca bir hezayan olmuştur.

Olayın PKK sempatizanları tarafından yapıldığı iddiaları olmasına rağmen sosyal medya’da sevinenlerin büyük bir çoğunluğunun CHP’li olması toplum olarak bizleri bir kere daha düşünmeye sevk etmiştir.

Her ne kadar Banu Özdemir ben dini değerlere saygısızlık yapmak için paylaşmadım hatta soruşturulmasını istedim ben inançlı bir insanım açıklamasına rağmen bu ne toplun neslinde nede benim açımdan inandırıcı bulunmamıştır.

Bu zaman kadar hiç bir tepkinin ” ????” müzik işareti ile verildiğini ne gördüm ne duydum !Resim

Tepki göstermek için cümlenin sonuna yukarıda okuduğunuz gibi ”!” işaret konulması gerektiğini bilirim. 17 senedir internet aleminde ilk defa ” ????” işareti ile tepki veren gördüm yani bulunuda gördük !Resim

Neyse ki iyi bir haber geldi  ”ÇAV BELLA ” olayı ile ilgli, Sosyal medya da ÇAV BELLA sagısızlığını yapanları destekleyen herkesin soruşturma kapsamı içerisinde soruşturulacağı ve gerekli işlemlerin yapılacağı duyruldu .

Sabaha kadar italyan CAV BELLA’sını ağzından düşürme , Yahudi’nin çıkarttığı ,Rusya’nın ve türevlerinin kominizmini benimse sonra NE MUTLU TÜRKÜM diyene yersen…!

Ne diyor Cemil Meriç ; “Bizim aydınımız din düşmanı değil, İslam düşmanıdır.”

 

Baykus Haber kurucusu

Raif YavuzYılmaz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Camilerin hoparlörlerinden ‘Çav Bella’ çalan hackerlar

HIZLI YORUM YAP