Camiler ahır yapıldı Kuran kursları kapatıldı yalanını atan Vatan hainleri hangi devletin kuklası? | GÜNDEM
DOLAR

32,3768$% 0.16

EURO

34,9886% -0.29

STERLİN

41,0169£% 0.25

GRAM ALTIN

2.324,42%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.990,00%-0,24

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Camiler ahır yapıldı Kuran kursları kapatıldı yalanını atan Vatan hainleri hangi devletin kuklası?

Camiler ahır yapıldı Kuran kursları kapatıldı yalanını atan Vatan hainleri hangi devletin kuklası?

Camiler ahır yapıldı Kuran kursları kapatıldı yalanını atan Vatan hainleri hangi devletin kuklası? Türkiye son 25 yıldır bu ve benzeri iftiralar eşliğinde toplum içerisinde belirli bir cahil grubun, saf insanları kandırması ile meşgul olmuştur.

Türkiye cumhuriyet devletinin yıkılması ve Osmanlının son yılları gibi diğer devletlere muhtaç olması, esir olmasını isteyen bu yapıların, FETÖ ve benzeri yapılar ile halk arasında dağıttığı önce kitaplar, sonra sohbetler ve en son sosyal medya aracılığı ile yayınladıklarını biliyor musunuz?

FETÖ ne alaka diyeceksiniz haklısını bu camiler kapatıldı, ahır yapıldı, kuran kursları  kapatıldı yalanını ilk atanların, İngilizler olduğunu biliyor musunuz?

Peki o zaman bu yalanları atan Türkiye cumhuriyetinde yaşayan ve varlığını sürdüren vatan hainlerinin, son yıllarda fetö’nün okulları ve sohbetlerinde Türkiye cumhuriyetine düşman kişiler yetirdiğini ve fetönün deşifresinden sonra ipleri hangi tarikat ve cemaatlere verdiğini biliyor musunuz?

Kıymetli Müslümanlar iyisi ve kötüsü ile Türkiye cumhuriyetinin kurulmasına dua etmemiz gerekiyor, Selçuklu nasıl yıkıldıysa, Osmanlıda yıkılmıştır, şimdi ben ben istemem Osmanlıyı, Selçuklu geri gelsin ret ediyorum diyebilir miyim? 

Edersem kendi atama saygısızlık etmiş olmaz mıyım, giden geri gelmez, tarihte yıkılan hiçbir devlet aynı isim ile yeniden dönmez, Osmanlı ayrıca devlet değil osmanlı hanedanı olarak bilinir, Osmanlı devleti ismini yabancı kaynaklar vermiştir, gerçek ismi hanedanı Osmanlı.. yani Osmanlı hanedanı , tabii size bunu devlet vs diye anlatacakların kaynağı herzem dış devletlerin maşası olan kişiler odluğu için bunu bilmemeniz normal..

Gelelim asıl konumuza, hani o cami yıkıldı, kapatıldı, ahır yapıldı, kuran kursları yıkıldı ve kapatıldı yalanlarını atan, i

iftiralarını atan ve paylaşan vatan ve millet düşmanı, adı islam olan ama islamın dışında her şeyi saran sapık, zındık müptezeller var ya onları anlatayım bakında görün devlet o kapatıldı camiler değil yıl ne yapmış..

Bu belgeler resmi belgeler gidip tak diye çıkarabilirsiniz. Öyle tarihi üç beş vatan haininin romanlarından İngiliz galelerinden öğrenecek değiliz elhamdülillah..

  • 1923 yılında 126 yıkılan caminin yeniden 1 yıl içinde yapıldığını size söylemezler. ( yıkan yunan ordusu )
  • 1927 yılında 28705 camimiz vardı

Soru şu Kuran’ı kerimi yasaklayan adam Kuran tefsirini yazdırır mı? ( hak dini kuran dili diyerek tercüme ediliyor )

1925 başlıyor 1935 her tarafa dağıtılıyor

o yıllardan buyana en etkili tercümeler arasındadır. Muhammed Hamdi Yazır

Dini yasaklayan adamlar 1924 yılında diyanet işleri başkanlığını kurar mı?

Sorularımıza devam edeceğim fakat sorun kendinize biliyorsunuz yakın zamanda bir fesli kişi ölmüştü, şimdi bir sorun var keşke yunan ve İngiliz galip gelseydi diyen bu adamın o devletlerin kaç tane cami yaktığını anlatımı size?

Size Camiler yıkıldı devlet cami yıktı yalanını anlatanlar kimler biliyor musunuz: Yunanın galip gelmesi için dua eden adamlar bunlar!

Bu kişiler sizlere şu yalanı uydurur kurtuluş savaşı hiç olmadı.. duyan vardır bunu.. işte gerçek yüzleri nasılda ortaya çıkıyor, bakmayın siz ağızlarında Allah din olduğuna bunların kıblesi islamın kıblesi değil.

Devam edelim bu camileri yıktılar kuran kursları kapattılar yalanını atan din  istismarcısı Vandallara sormaya

17 nisan 1927 1011 bütçe kanunun 14. maddesi gereğince Türkiye cumhuriyetin de ne kadar cami varsa tespit edilip yapılması ve onarılmasına 31 mayıs 1928 tarihine kadar belirlenmesine..

Bakın burası çok önemli savaştan yorgun düşmüş bir ülke düşünün.. yurdun her yeri kan ağlamış bir devlet düşünün, öyle sarayda oturup emir vererek sabır çekin diyen değil ha, açlıksa herkes aç, yokluksa herkes yokluk içinde, Mustafa Kemal’in savaş yıllarında olan resimlerine bakarsanız ayağında olan bot ‘tan kıyafetinin bazı kısımları yırtık ve yamalıdır.

Bunları size anlatmazlar bu Türk düşmanı ihvancı ehli tarikatçı müptezeller.

Sizi din kitap diye devletine düşman yetiştirip yarın bir gün isyan etmek için inceden, inceden işlerler..

Yukarıda olan kararname 5 ocak 1928 tarihinde kabul edilmiştir. 

25 aralık 1932 yılın da cami ve mescitlerin sınıflandırılması kararı verildi ..

Atatürk düşmanı olan ve bilinen Mehmet Şevket Eygi cami yakıldı, kuran kursları kapatıldı yalanının kaynaklarından birisidir. Kaynağı net olmayan iftiralar ile Cumhuriyet düşmanı bir isimdir Mehmet Şevket Eygi!

Cami yakıldı, kapatıldı, yıkıldı yalanı atanların kaynaklarının doğrulu ise ispatlanamamıştır..

Ne acıdır ki toplumun bir kısmı bu iftira ve yalanlara inanmış ve devletine ve kurucularına hakaret etmekle kalmayıp devletine asi gelecek kadar gözleri kararmıştır, işte bu zamanlar bize milli mücadele yıllarını hatırlatıyor, biliyor ki o yıllarda İngilizlerin eliyle bir çok tarikat ve cemaat desteklenip silahlanmış ve milli mücadeleye karşı direnmiş ve savaşmaya başlamıştır.. dikkat ederseniz ne oluyor bu din adamlarının başkalarının kucağına oturması ile başlıyor tüm isyanlar..

Tanıdık geldi mi?

mehmet şevket

Yukarıda olan tescilli hainlerin bir çok ortak noktası vardır.. ileri gidelim mi.. bakın

erenköy cemaati fethullah gülen

Kısacası dostlar, yukarıda görülen isimlerin ortak özellikleri Cumhuriyet düşmanı olmasıdır. Bazıları biliniyor, elbette biz ülkeye düşmanız demeyecekler, ama sizi öyle bir hale getirecek ki isyan edeceksiniz. Bu isyan büyüdüğü an ise silahlı eylemeler geçecek kadar. onlar size asla git ateş et demeyecek siz gidip ateş edeceksiniz, amaçları da bu.

Tanıdık geldi değil mi?

radikal islama hoş geldiniz..

Peki CHP camileri ahır yaptı mı? ilgili yazıyı okuyabilirsiniz.

Özetle yunan tarafından yakılan kasım celebi cami CHP partisinin eliyle yeniden yapılmıştır, bir çok andaval da o yakılan ve yıkılan camiyi Atatürk ve chp cami yaktı, ahır yaptı diyerek resim paylaşmakta ama bilmiyorlar ki o cami yunan ordusu tarafından o hale getirilmiş..

Gelelim İsmet İnönü camileri kapattı yalanına..

Bu iftirayı atanların kimin emrinde olduğunu Türkiye cumhuriyeti çok iyi bilmekte ve izlemekte tabii zamanı gelince hepsi vatana ihanetten yargılanacak, ama biz şimdi bu iftirayı atan vatan hainlerine, din istismarcılarına soralım ve anlatalım..

Şunu belirtelim İsmet İnönü camilerin kapısına nöbetçi asker dikmiştir, burası doğru.

ama şimdi nedenine gelim değil mi neden yapmış.

  • Yıl 1942 ikinci dünya savaşı yılları, ülkemiz savaşa girmedi ama sınırların dört yanında savaş var..
  • Türkiye’ye yönelik saldırı ihtimali ‘de var.
  • İsmet İnönü bu yıllarda, saray eşyalarını, tahtları, mücevherlerini, kutsal emanetleri, Hz Muhammed s.a.v sancağını , Kılıcını, hırkayı sadet’i , Hz Osman’ın Kanlı Kuranı kerimini.
  • Tüm bunları toplamış 46 vagona yerleştirmiş ve Niğde’ye göndermiştir.
  •  Bunları 3 camiye doldurmuş ve başına da nöbetçi asker dikmiştir.
  • Dinsiz dedikleri İsmet İnönü.. neler yapmış değil mi çok ‘da güzel yapmış Allah razı olsun önlem almış.

Garip olan ise Dinci Vandallar bunu görmeyip cami kapattılar diyerek kınıyor, küfür ediyor. Oysa gerçeği dahi nedenini soramıyorlar, neden mi? Çünkü araştırmıyorlar, aklını kiraya vermiş bu hapçı ehli tarikatçıların tek yalanı bu mu?

Elbette değil İsmet İnönü Topkapı saray görevlilerini de ailesi ile birlikte görev vermiş ve amentüleri gözetleme yetkisi vermiş herhangi bir şey  olmasın diye..

Vay dinsiz İsmet vay, Oysa cami kapatmak için değil İslam emanetlerine ve devletine sahip çıkmak içinmiş öylemi..

Tabii İsmet İnönü onları görevlendirmemiş arada bir teftiş etmiş ve kimseyi almayın buraya demiş, dikkat edin diyor.

Şimdi bu ehli tarikatçı dinci görünen vatan hainleri cami kapatma hikayesinin sadece kapatılma yerini alıp diğerlerini anlatmazlar, İsmet İnönü seversiniz sevmesiniz, Allah razı olsun bu hareket taktir hak ediyor, Nasıl öldü hangi dine mensup nedir beni zerre ilgilendirmez.

Onu Allah bilir.

 

Şimdi gelelim sorumuza, şimdi siz yukarıda yalanı ilk defa duymuş veya okumuş birisi olduğunuzu düşünün emin olun bu yazıyı %99 okumayacaktır.

Hatta okuyup inanmayacaktır, neden mi çünkü bakara suresinde olduğu gibi

Bakara suresi 7. ayet

Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır ve onlar için büyük bir azap vardır.

Kısacası ihanetin bedeli vardır, bu dünyada ve öbür dünyada, YARGILANACAKSINIZ, yanacaksınız.

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tanju Özcan kendisine hakaret eden Ak Partili Uğur Akbay’ı zabıta ile dışarıya attırdı!

HIZLI YORUM YAP