Çakma selefiler türedi dikkat edin! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Çakma selefiler türedi dikkat edin!

Çakma selefiler türedi dikkat edin! Selefi nedir?:  İslâm Peygamberi Hz. Muhammed s.a.v , sahabeler ve onları görerek tâbî olanlardan oluşan gruba verilen isimdir.

Müslümanların aslında uzun yıllardır bu görüşte olduğunu ehli sünnet çizgisinde olan ilk oluşumdur selefi. Selefi hadis ve kurana dayanak göstererek dini yaşar ve Hz Muhammed s.a.v örnek alır. Ona en yakınlarına kadar inceler.

Hakka aslında en yakın olan batıldır. Bu sözü asla unutmayın diğer tabirle Allah ile aldatan oluşumlar elbette vardır.

Çakma selefiler tamamen ilim ehli görünür ve bir çok yönden aynı akidede olduğunu var sayar, fakat inanış olarak ilminiz yoksa onların size kurduğu asla göremezsiniz, Sizlere bazı kitaplar verecek ve sizleri şirke sürükleyecek ve üstelik bunu sizin sorgulamanıza izin vermeyecek derece yapacak va batıl olan inanışı hak gibi anlatacak. Bu selefiler ilim sahibi kişilerden ders almış olabilirler. Bu asla sizi yanıltmasın..

DAEŞ: Yani IŞİD terör örgütü akidesi çakma selefi akidesidir. Buna örnek olarak şöyle bakmak gerek, DAEŞ içerisinde islama yeni girmiş kişiler şirk ‘de işlese ceza almazdı.. sebep yeni girdiği için.. Bunlar daha önce bir çok yerde anlatıldı, onların çılgınlıkları af edilirdi..

Peki örnek isim verelim: Ebu Muhammed el-Makdisi

Bu kişi IŞİD içersin ‘de ve diğer Radikal İslam ve siyasal islam grupları içerisinde okunmuş bir selefi denen kişidir.

Müslümanların bu tarz kişilere dikkat etmesi lazım, Bu kişinin yazdığı kitaplarda Cehalet mazerettir.. olarak verilir.. İslam içerisinde bu tar bir söylem batıldır.

Ebu Muhammed el Makdısi

Ebu Muhammed el Makdısi konusunda dikkat edin, Zamanın ‘da Terör örgütlerine destek olmuş bu kişi SELEFİ değildir. BUNLAR siyaset kullanırlar. Sizi aldatmasına bu tarz insanların asla izin vermeyin.

Araştırın, Bir çok kişi hatta haber sitelerin ‘de bu kişinin selefi olduğunu yazar, Asla.. Bu kişi Selefi değildir. Terörist bir kişidir. İslamı’da kendi çıkarı için kullanan şahıstır.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir, Altın Bulmak

HIZLI YORUM YAP