Bu evliya takımı fetöyü nasıl göremedi? | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Bu evliya takımı fetöyü nasıl göremedi?

Kıymetli kardeşlerim nasılsınız? Bugün sizlere daha önce bahsettiğim ama maalesef cemaat trolleri yüzünden silinmiş (sildirilmiş ) yazımın hikayesine kısaca değineyim.

Bu troller nedense biz bir eleştiri yapınca en sevdikleri oldukları için savunmaya geçiyorlar ama yenilir yutulur cinsten değil. Bir ayet ile cevap verdiğim de susuyorlar. Kimileri okuyan da iyi bilir Cübbeli sana reddiye yazar diyen dahi oldu! Şaka gibi ben bir fakir, bana reddiye yazması için alim olmasına gerek yok aslında. Yazımız silinmiş ne vardı yazıda derseniz okumayan için söylüyorum.

Allah dostu Abdülkadir Geylaniden Sivasi HZ efendiye kadar örnekler vardı. Ayet vardı, hadiste vardı.

Ama belli ki zorlarına gitmiş.

NEDEN?

Çünkü savunduğum ayetle sabit olmakla birlikte Allah dostu kandırılmaz ve kandırmaz. Ben ayeti kefil kıldığım halde leş yiyiciler, münafıklar saldırıya geçmiş. Haberi sildirmiş. Aman ne üzüldüm ne üzüldüm bir görseniz. İnanın oturup sabaha kadar dua ettim. İyiki sildirmişler çünkü az demişim.

Gelelim bu kendine evliya denen veya sandıran bunaklara.

Ey Müslümanlar Allah dostu aldatılmaz, aldanmaz. Çünkü belirli bir dereceye gelmiş kişi şeytan da uzak olur nasıl mı? Hepimiz bir şekilde bir cemaate gittik, dinledik. Peki bir çok alim siyasi veya kişisel konulara girdiğine tanık oldunuz mu oldunuz.

Peki bir evliyanın siyasi işlerle uğraştığına şahit olan varmı, fikir verebilir, kendisine danışabilirler vs buraları geçin. Siyasi yol yalan üzerine olduğu süre içinde hep birileri bir yerlere yakın olmak için kendilerini satmışlar. Neyse konumuz tam bu değil ama bilginiz olması için yazıyorum.

Bu evliyalar fetö için ona Fethullah demeyin hoca efendi deyin diyen cübbeli Ahmet denen kişi değil mi? Evet o peki darbeden sonra nasıl oldu sorulduğunda Mahmut efendi adlı kişiye sordular vede o şeytan insanı kandırabilir demiş?

Aklıma iki soru geldi şeytan Mahmut efendi denen kişiyi mi kandırdı

Yoksa vatan haini fetö denen teröristi mi?

Yada her ikisini de kandırmış olmasın?

Ben cübbeli denen kişinin yalancısıyım kardeşim evliyalar kandırılmaz. Ayetle sabittir. Aksini iddia eden münafıktır.

Bir diğer mesele şu olduğuna inanıyorum, Cübbeli alim olmadığını dile getirdi, doğru alim değil çünkü alim denen kişi haktır. Batılı konuşmaz. Darbe rüyasından tutun da bana göre Mahmut denen hoca için de yalan konuşuyor

Mahmut adlı hocanın ben fetö teröristi için bir kelam ettiğini  duymadım şahitte değilim.

Kısacası Cübbeli Ahmet bey efendi alim değilse bunca insan bir mikrafona kilitleniyorsa bizde bir eksiklik var. Alim olmayanı dinlemek boş bir araca binip seyehat etmek gibidir.

Abdülkadir Geylani HZ bir sözü vardır. Yol bilmiyenle yola gidilmez. Kısacası Cübbeli Ahmet beyle konuşmak isterim yanlış anlamasın ama bana inandırıcı gelmiyor. Söyledikleri sözler ayrıca kendisi Mahmut efendi hocadan sonra başa geçilmesi istenen bir kişiymiş, bir şey söyleyeceğim abuk,sabuk haberleri çıkmış alim olmayan bir kişi nasıl başa geçsin komik buldum.

Demem o ki ey Müslümanlar her sarıklıyı hoca sanma, alır imanını zayıflatır kalbini. Oyunca eder geçirdiğin saniyeyi.

Kendisinin bana cevap hakkı vardır. Dilerse yüz,yüze görüşürüz. Benim kapım herkese açık, istihare yapmadan gelebilir. İştişare etmeye gerek yok.

Fetöyü bitirelim derken sakallı,sarıklı adamlar çıkmış ahkam kesiyor. Camiler de namazlar gösteriş için kılınmasının en büyük sebebi bu sahte evliyalardır.

Kızmayın sahte peygamber olurda Evliya olmaz mı olur. Hatta benden bile olur

Kısacası Köşenin sonu bu alimler öyle bir zalim ki kör sağır ve dilsizler.

Hepsi için değil bizlerde gidiyoruz hamd olsun az ama öyle güzel sohbetler varki ne siyaset var ne fitne. Varsa yoksa Kuranı kerim.

Ersoy.K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MetroPOLL araştırma şirketi siyaset futbola müdehale etti

HIZLI YORUM YAP