BTP: Gerçek vaka sayısı açıklandı darısı işsizlik ve enflasyonun başına! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • BTP: Gerçek vaka sayısı açıklandı darısı işsizlik ve enflasyonun başına!

BTP: Gerçek vaka sayısı açıklandı darısı işsizlik ve enflasyonun başına!

BTP: Gerçek vaka sayısı açıklandı darısı işsizlik ve enflasyonun başına! Hükumete eleştiriler her geçen gün artarken en ilginç yorum ise BTP liderinden geldi, Vaka sayılarının açıklanmasından hemen sonra BTP lideri darısı işsizlerin ve enflasyonun başına diyerek AK parti ve MHP partisini eleştirdi.

Sağlık Bakanlığı’nın Kovid-19 vaka sayısını 28 bin 351 olarak açıklamasının ardından, BTP lideri Hüseyin Baş’tan ekonomi verilerinde de gerçek rakamların açıklanması çağrısı geldi.

Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Kasım’da ilk kez paylaşılan günlük yeni vaka sayısıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yapan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, mesajında, “Gerçek (!) vaka sayısı açıklanmış. Darısı işsizlik ve enflasyon oranlarının başına…” ifadelerine yer verdi.

Mesajında gerçek vaka sayısının Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandığına dikkat çeken BTP lideri Baş, TÜİK’in açıkladığı işsizlik ve enflasyon verilerinin gerçeği yansıtmadığı yönündeki eleştirilere gönderme yaparak, ekonomi verilerinde de ‘gerçek rakamların’ kamuoyuna açıklanması gerektiğine vurgu yaptı.

İşte o paylaşım:

BTP: Gerçek vaka sayısı açıklandı darısı işsizlik ve enflasyonun başına!

Kaynak Yeniçağ:

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu’nu Taksi Sahipleri yuhaladı, Taksi plaka sahipleri bu Sefer’de açız diyor!

HIZLI YORUM YAP