Boğaziçi Öğrencilerine Tavsiyemdir! Dikkatli Olun! | GÜNDEM
DOLAR

32,5913$% 0.3

EURO

34,7997% 0.07

STERLİN

40,5729£% -0.15

GRAM ALTIN

2.489,62%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.253,00%0,09

a

Boğaziçi Öğrencilerine Tavsiyemdir! Dikkatli Olun!

Boğaziçi Öğrencilerine Tavsiyemdir! Dikkatli Olun! Malum uzun süredir bir eylem, hem ülkemiz gündeminde hem de dış basının gündeminde, öğrenciler haklıydı veya Cumhurbaşkanı Erdoğan haklıydı meselesinden daha önemli bir olay var, kimsenin konuşmadığı veya dile getirmediği.

Bu gösteriler içinde bazı kişiler olacak özellikle terör bu tarz eylemleri hem bekler eli tetikte, siz haklıydınız veya haksızsınız durumu gözetmez, sevgili gençler içinizde birikecek bu yapılar siz haklı olasınızda sizi haksız çıkarmak için bazıları için son derece önemli nden mi onların amacı sizin eğitiminiz değil sadece kaosu beslemek, kim gönderir, kim besler orasına değinmeyeceğim ama maalesef içimizde her kesimde olan bu terör ve görüntüleri eminim ve adım kadar ‘da biliyorsam sizin ve o öğrencilerin bir parmağı yok.

Sadece içinizde sizden olmayan ve terör ve provokasyon amacı güdenleri ayıklayın, siz zaten bununla ilgili bir açıklama yaptınız, rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz orasını ‘da gördüm ve biliyorum sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bunu fark ettim.

Bu ülkenin en zeki gençleri ve geleceğin belki de siyasetçileri veya bilim insanları olacak bu ülkeye hizmet edeceksiniz, hepinizi gözlerinizden öpüyorum.

Polis tüm terör örgütlerine karşı hamle yapabilir, sizin aranıza girene kadar bunu fark etmeye bilir, zafiyet olabilir ama içinizde olmayan sizden olmayan provokasyonlara karşı dikkat etmeniz gerek yoksa bu gösteriler amacın dışına çıkar, okulu aşar ve farklı bir boyuta gelir ve istenmeyen iğrenç durumlar olur.

Lütfen sevgili çocuklar, gençler dikkatli olun bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Amacınız Erdoğan’a karşı değil rektöre karşı olduğunu bben şahsen öyle olduğunuzu düşünüyorum ve açıklamalarınız ‘da bu yönde.

Bakın Erdoğan’da söyledi, çocuklarınıza sahip çıkın diye.

Keşke polisimiz bu provokasyon çıkaracakları önceden enselese ama maalesef göstereler ne kadar büyükse sorunda o kadar yüksek oluyor.

Umarım bu eylemler Öğrenciler ve devletimiz için hayırlı olur. Yoksa bu gençleri kaybederiz nereye giderler Yurt dışına sonra imrenerek bakmak zorunda kalırız, umarım hayırlısı olur çok üzülüyorum.

Devlet adamları geçicidir, devlet bakidir.

Ersoy K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kilolu Kadınlara Makyaj Tavsiyeleri

HIZLI YORUM YAP