Bir Kadın Cinayeti Daha Eşini Balkonda Katletti! Kadın cinayeti durmuyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,3696$% 0.15

EURO

34,9780% -0.31

STERLİN

40,9664£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,04%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Bir Kadın Cinayeti Daha Eşini Balkonda Katletti! Kadın cinayeti durmuyor!

Bir Kadın Cinayeti Daha Eşini Balkonda Katletti! Kadın cinayeti durmuyor!

Bir Kadın Cinayeti Daha Eşini Balkonda Katletti! Kadın cinayeti durmuyor! İstanbul sözleşmesini kaldıran Ak parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması beklenirken kadın cinayetleri ise devam ediyor. Hükumete tepkiler devam ederken bir çok kişi ise hükumeti istifaya çağırdı!

Denizli’de kan donduran cinayet Pamukkale İlçesi Kayalık Caddesi üzerinde meydana geldi. İstanbul Sözleşmenin fesh edildiği günlerde bir kadın evinin balkonunda kocası tarafından defalarca kez bıçaklanarak öldürüldü.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Hacı Kaplanlar Mahallesi Kayalık Caddesi üzerinde meydana gelen olayda bir kadın öldürüldü.

Gece saatlerinde cadde üzerindeki bir apartmanın 5. katından çığlıklar yükselmeye başladı. Çevre apartmanlardan çıkanlar 50 yaşındaki Meral Sivrikaya’ nın kocası tarafından bıçaklandığına tanık oldular. Emniyet ekiplerine haber veren görgü tanıklarının tüm uyarılarına rağmen durmayan gözü dönmüş koca, kadını defalarca kez bıçakladı.

Erkek şiddetinin hedefi olan kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, cani koca olay yerine gelen ekiplerce gözaltına alındı.

Polis aracına götürüldüğü sırada etrafta bulunanların linç etmek istediği cani kocayı polis ekipleri korumakta zorlandı. Kimlik tespit çalışmaları devam eden olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son zamanlarda art arda gelen uyuşturucu operasyonları muhteşem! Ya İçkiler?

HIZLI YORUM YAP