Bir çok ilde Terörist Abdullah Öcalan yürüyüşü yapıldı! | GÜNDEM
DOLAR

32,6011$% 0.38

EURO

34,8220% 0.24

STERLİN

40,6518£% 0.13

GRAM ALTIN

2.508,66%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.275,00%0,51

a

Bir çok ilde Terörist Abdullah Öcalan yürüyüşü yapıldı!

Bir çok ilde Terörist Abdullah Öcalan yürüyüşü yapıldı! HDP2nin düzenlediği yürüyüşe bir çok kişi terörist Öcalan için özgürlük yürüyüşü yaparak terörist Öcalan için destek salonları attı!

Sosyal Medyadan tepki!

Görüntüler kısa sürede sosyal medya üzerinden yayınlandı, Terörist Bebek katili Öcalan için yürüyüşe neden engel olunmadığı kafalarda bazı bölgelerde soru işareti bıraktı, ilerleyen saatlerde ise Polis müdahale etti İddialara göre bir millet vekilinin ise ayağının kırıldığı iddia ediliyor.

Teröristleri yürünüşüne daha önceden engel olunması gerektiğini görüşünü savunan kullanıcılar, Ak partili İçişleri bakanlığına tepki gösterdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP)’nin başını çektiği terör örgütü PKK’ya yakın kuruluşlar bugün İstanbul, İzmir, Diyarbakır, Van ve Mardin başta olmak üzere bazı illerde ‘Öcalan’a özgürlük yürüyüşleri’ düzenliyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğünde Şanlıurfa’da PKK elebaşı Abdullah Öcalan için Topçu Meydanı’nda ‘Özgürlüğe Yürüyoruz’ başlığı altında basın açıklaması yapıldı. Aralarında HDP milletvekillerinin de bulunduğu grup açıklama yaptıktan sonra parti binasına doğru yürüyüşe geçti. Öcalan lehine slogan atarak yürüyen gruba polis müdahale edince gerginlik çıktı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YSK’den İçişleri Bakanlığı’na geçen yetki soru işaretlerini artırdı! Seçim güvenliği tehlikede! Süleyman Soylu Düğünde!

HIZLI YORUM YAP