Binali Yıldırım'a Konya'da Ak Partili vatandaştan tepki | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Binali Yıldırım’a Konya’da Ak Partili vatandaştan tepki, Ak partinin önemli Siyasetçilerinden olan ve İBB seçimlerinde Ekrem İmamoğluna kaybettikten sonra Ak sakallı olarak bilinen Yıldırım Konya’da vatandaştan gelen tepki karşısında şaşkınlığını gizleyemedi!

Vatandaş’tan Binali Yıldırım’a ekonomi tepkisi sosyal medyada gündem oldu

Ak partinin ve MHP’nin ekonomi politikaları piyasada etki görmemesi sebebiyle gelen zamlardan dolayı vatandaşın tepkisine maruz kalan Ak partili siyasetçilerin yaşadığı durumların hızla artması ise gözle görünmeye devam ediyor!

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin yüzde 70 oy aldığı Konya’ya gitti. Yıldırım, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı ve bazı milletvekilleriyle birlikte Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Binali Yıldırım, neye uğradığını şaşırdı. Vatandaşlara sohbet eden Yıldırım, 20 yıldır AKP’ye oy verdiğini söyleyen bir kişinin tepkisiyle karşılaştı.

Vatandaş, Yıldırım’a “Başkanım ekonomi ekonomi… Millet vallahi perişan. 20 senedir size oy veriyorum. Bir AK Partili olarak söylüyorum şu ekonomiye bir el atın. Vallahi millet perişan” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alaattin Çakıcı’ya Halk TV’den Seyhan Avşar eliyle medya tetikçiliği…!

HIZLI YORUM YAP