Beylikdüzün'de Yabancı uyruklulara sahte belge düzenleyen 2 şüpheli yakalandı, sonra serbest bırakıldı! | GÜNDEM
DOLAR

32,3821$% 0.19

EURO

35,0601% -0.09

STERLİN

41,0814£% 0.42

GRAM ALTIN

2.325,83%0,29

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%1,03

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Beylikdüzün’de Yabancı uyruklulara sahte belge düzenleyen 2 şüpheli yakalandı, sonra serbest bırakıldı!

Beylikdüzün’de Yabancı uyruklulara sahte belge düzenleyen 2 şüpheli yakalandı, sonra serbest bırakıldı!

Beylikdüzün’de Yabancı uyruklulara sahte belge düzenleyen 2 şüpheli yakalandı, sonra serbest bırakıldı! Emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonda Yabancı uyruklu kişilere sahte belge ile oturma izni veren şebeke yakalandı!

YAKALANDILAR SONRA SERBEST BIRAKILDILAR!

Sosyal medyada serbest bırakılmalarına tepki yağmaya devam ediyor, Kişilerin kaç kişiye sahte belge verdiği ise merak konusu oldu!

Beylikdüzün'de Yabancı uyruklulara sahte belge düzenleyen 2 şüpheli yakalandı, sonra serbest bırakıldı!

Yabancı uyruklulara sahte belge düzenleyen 2 şüpheli yakalandı Baskın anı kameraya yansıdı İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen operasyonda yabancı uyruklulara sahte ikamet belgesi düzenleyen 2 kişi yakalandı.

Yabancı uyruklulara sahte belge düzenleyen 2 şüpheli yakalandı

Baskın anı kameraya yansıdı

İSTANBUL – İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen operasyonda yabancı uyruklulara sahte ikamet belgesi düzenleyen 2 kişi yakalandı.

Alınan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarda, “deport kaldırma” ve “garantili ikamet izni çıkarma” gibi paylaşımlar yapıldığını belirledi. Düzenledikleri sahte belgelerle yabancı uyruklu kişilere belge hazırlayan N.C. ve B.Y. adlı 2 şüphelinin adres bilgileri tespit edildi. Yapılan incelemede, uluslararası bir şebekeye bağlı hareket ettiği değerlendirilen 2 şüpheli, 18 Kasım’da Beylikdüzü ilçesi Barış Mahallesi’ndeki adrese düzenlenen operasyonla yakalandı. İşyerinde yapılan denetimlerde N.C.’ye ödenmeyen faturalar için 32 bin, sigortasız işçi çalıştırmaktan da 25 bin lira olmak üzere 57 bin lira cezai işlem uygulandı. Ruhsatsız işyeri de mühürlenerek faaliyetine son verildi. Yakalanan B.Y. ve işyeri sahibi N.C. adlı 2 şüpheli, işlemlerinin

tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Seyyid nedir, kimlere seyyid denir? Bunların çoğu Hz. Muhammed’in soyundan değil!

HIZLI YORUM YAP