Berat Albayrak'ın İstifasını Yayıncı Kuruluşlar Veremedi! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Berat Albayrak’ın İstifasını Yayıncı Kuruluşlar Veremedi!

Maliye bakanı Berat Albayrak istifasını instagram ve Twitter adresleri üzerinden duyurmasından sonra iktidara yakın tüm kanallar olayı görmezden geldi ve vatandaşa bilgi veremedi, youtube sosyal medya hesapların’da paylaşılan bilgileri görmezden gelen medya patronları dünya olayı haber yaptıktan tam 25 saat sonra yayın yaptılar.

İktidara yakın kanallar susma sebebi ve olayı görmezden gelmesi Youtube da yayın yapan habercilerin olayı duyurmasına sebep oldu Cüneyt özdemir1,5 milyondan fazla izlendi gece saat :02:00 olmasına rağmen.

İktidara yakın tüm kanalalar tepki var! Demirören medya ajansı dahi olayı duymazdan geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, önceki gün Instagram hesabından yaptığı açıklama ile Bakanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bakan Albayrak’ın istifa haberi sosyal medyada ve internet haber sitelerinde geniş yer bulurken, televizyonların istifa haberini geçmemesi dikkat çekti.

Televizyon kanalları, Berat Albayrak’ın paylaşımının üstünden 25 saat geçmesinin ardından konuyu yeni tartışmaya başladı. ‘Arkasında büyük sermaye olan kanallar’ olarak adlandırılan ana akım kanallarında istifa paylaşımının masaya yatırıldığı görüldü.

 

Gerçekleri Baykuş Haber Duyurdu!

Berat Albayrak İstifa Ettiğini Açıkladı Hesabı Hacklendi mi?

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Troller bugün Albayrak için destek verdi!

HIZLI YORUM YAP