Ben 65 yaşında üç tane merdiven sildim, çalışmazsam açım! Bunun sorumlusu kim? | GÜNDEM
DOLAR

32,5699$% 0.16

EURO

34,8706% 0.58

STERLİN

40,5200£% 0.89

GRAM ALTIN

2.427,91%-0,19

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%-1,22

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ben 65 yaşında üç tane merdiven sildim, çalışmazsam açım! Bunun sorumlusu kim?

Ben 65 yaşında üç tane merdiven sildim, çalışmazsam açım! Bunun sorumlusu kim?

Ben 65 yaşında üç tane merdiven sildim, çalışmazsam açım! Bunun sorumlusu kim? Sosyal Medya’da olan videoyu herkes gördü, yaşlı bir teyzemiz, daha doğrusu annemiz diyelim açım çalışmazsam açım dedi.

Şimdi bu videoyu izleyip ‘de yüreği burkulmayan kişinin inancı ne olursa olsun eğer izleyip ‘de üzülmediyse insan değil, hayvan dahi olamaz.

Çok üzülüyorum koskoca Türkiye’nin düştüğü haline bak, bu yaşlıların her birisi bize emanet biz diyorum çünkü hepimiz yaşlanacağız. Hepimiz Allah’ın kuluyuz, Sağ’da solda din imandan bahsedenlere soruyorum bu yaşlı teyzenin hakkını savunmayacak kadar sizi kuyruğunuzu sıkıştırır ses getirmeyen sözde hoca ve din adamları sizin zihniyetiniz yüzünden, sizin kepazeliğiniz yüzünden oluyor bunlar.

 

Şimdi biliyorum ki bunlar unutulacak 3 gün sora kimse hatırlamayacak ama ben ve benim gibi inancı olan her kesim bunu hatırlayacak ve sözünü söylemek için fırsat bekleyecek.

Türkiye, Türkiye değil, bakın su bulamadığı için değil, yağ bulamadığı için değil, aç kaldım diyor. merdiven siliyor. Eskiden kartla ekmek alınırdı, aç ‘da kalmazdı kimse. Ama şimdi bu kadın merdiven siliyor, beş parasız.

Buradan açıkça çağrım var bu ülkenin aç olan her vatandaşı yarın sizlerden hesap soracak, Allah2ın adaleti şaşmaz, kendisini bir partinin üyesi olan kişi Allah sana ‘da soracak hangi partiden veya partizanı olursanız olun, hiç fark etmez 2020 yılında şu ülkede birileri aç kalıyor, yardıma muhtaç şekilde geçinmeye çalışıyorsa bunun sorumlusu sizsiniz,

Çünkü buna ses çıkarmak yerine örtmeye çalışacaksınız, içiniz koltuk sevdası olanlar Hz Süleyman’a kalmayan dünya sana mı kalacak sanıyorsun?

 

Ersoy. K

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Boğaziçi Öğrencileri Yuh Yuh klibi rekor kırdı! Binlerce her kesimden öğrenci tek bir vücut oldu!

HIZLI YORUM YAP