Barış Atay tiyatro mu çeviriyor ? | GÜNDEM
DOLAR

32,5217$% -0.09

EURO

34,7972% -0.22

STERLİN

40,4810£% -0.11

GRAM ALTIN

2.420,01%-0,40

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%-1,18

a

Barış Atay tiyatro mu çeviriyor ?

Barış Atay tiyatro mu çeviriyor ?

Barış Atay, Musa Orhan’ın 18 yaşında ki bir kıza extazi yani mutluluk hapı diye bilinen beyne ileri düzeyde hasar veren hap verip tecavüz ettiği iddia edilen bir şahsın tutuklanmaması adına Süleyman Soylu’yu sözüm ona yargıya müdahale etti diye suçluyor.

Bu olay mahkemeye düşüyor düşer düşmez Musa Orhan denilen şahıs derhal Jandarmadan kovuluyor. Kovulmasında en büyük etkenlerden biri olan ise Barış Atayın sığ düşüncesi ile suçladığı Süleyman Soylu oluyor…!

Neyse işler iyice derinleşiyor….

İçişleri bakanı Soylu Jandarma’dan kovdurduğu Musa Orhan üzerinden algı çalışmları yapılmaya devam ediliyor. PKK’nın şuan ki lideri ve sözde yönetiçisi olan  Murat Karayılan’ın bilinen 2 kadına tecavüz 5 kadını infaz olayı olmamış gibi davrana HDP’li Barış Atay Süleyman Soyluya twit atıyor…!

Twitter üzerinden Süleyman Soylu’ya:

Süleyman Soylu’da cevaben

Bunun üzerine Barış Atay erdesi gün tekme tokat Kadiköyle’de bir de şuan için Beyoğlundan taşınan örgüt Kadıköye gitmişken yani güçlü oldukları yerde dayak yiyor…

Bak hele hele  da dan da dan da dan dıkşın dıkşın dıkşın vuruldun çık oyundan….

Bunun üzerinde Süleyman Soylu’ya hitaben ” Nerde kalmıştık diyor ”

Tiyatro bu kadar teşekkürler…

 

 

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ 

 

DipNot : Bu saldırıyı gerçekleştirenler derhal bulunup bu tiyatronun kim veya kimler tarafından organize edildiği ortaya çıkarılıp gerçek suçluların gerekirse ve varsa vekillikleri düşürülüp yargılanması gereçklerin aydınlatılması kamunun beklediği en önemli olgu haline gelmiştir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tecavüzcü Musa Orhan jandarmadan atıldı

HIZLI YORUM YAP