Bakan Süleyman Soylu'dan Bursa için önemli açıklama ! | GÜNDEM
DOLAR

32,3577$% 0.11

EURO

34,9650% -0.31

STERLİN

40,9830£% 0.2

GRAM ALTIN

2.323,92%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a

Bakan Süleyman Soylu’dan Bursa için önemli açıklama !

Bakan Süleyman Soylu’dan Bursa için önemli açıklama !

Bursa’da yaşanan sel felaketi 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise kayıp !

 Bursa’nın Kestel ilçesinde sel suları bir köyde hayatı felç etti. 24 yaşındaki engelli kız sel sularında evinden dışarı çıkamayarak hayatını kaybetti. Kestel ilçesinde 4 kişinin sel sularına kapılıp kaybolduğu ihbarı üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı. Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Bursa’ya ulaştı.

 

Bursa’nın Kestel ilçesinde sel suları bir köyde hayatı resmen felç etti. 24 yaşındaki engeli bulunan bir  kız sel sularında evinden dışarı çıkamayarak hakka yürüdü. Kestel ilçesinde 4 kişinin ise sel sularına kapılıp kaybolduğu ihbarları üzerine arama kurtarma ekipleri derhal olay yerinde çalışması başlatıldı.

BAKAN SOYLU’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Bursa’da selin etkili olduğu bölgeye ulaştı.

Soylu, ”Şimdi yapacağımız tek iş, arama kurtarma konusunda, kayıp bulunan 4 kişiye sağ salim ulaşabilmek inşallah. Hakikaten araçları alıp sürüklediği, birbirinin üzerine bindirdiği ve yollarda da getirdiği taşlarla büyük hasarlar oluşturduğu bir yağmurla karşı karşıya kaldığımız açık. Mevsim normallerin çok üzerinde bir durum söz konusu.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

EGM’den ‘bekçi’ açıklaması: Suç duyurusunda bulunuldu !

HIZLI YORUM YAP