Bakan Süleyman Soylu Esenyurt'ta: Milletimden bir kişinin huzurunu bozan olursa hayatı dar ederim | GÜNDEM
DOLAR

32,5607$% 0.04

EURO

34,9170% 0.13

STERLİN

40,7489£% 0.31

GRAM ALTIN

2.437,18%0,59

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%-0,36

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Bakan Süleyman Soylu Esenyurt’ta: Milletimden bir kişinin huzurunu bozan olursa hayatı dar ederim

Bakan Süleyman Soylu Esenyurt’ta: Milletimden bir kişinin huzurunu bozan olursa hayatı dar ederim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Esenyurt’ta vatandaşlara seslendi. İlçe hakkında televizyonlarda kötü haberlere rastlandığını belirten Bakan Soylu, “Esenyurt’un güvenlik sorumluluğu bizim boynumuzun borcudur. Esenyurt’ta uyuşturucu ile mücadele ve o adamların bacaklarını kırmak bizim boynumuzun borcudur.” dedi. Bakan Soylu, sözlerinin devamında ” Vallahi yeminim olsun, milletimden bir kişinin huzurunu bozan olursa hayatı dar ederim” ifadelerine yer verdi.

İstanbul Esenyurt’ta Karadeniz Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği “5. Hamsi ve Horon Festivali” düzenlendi.

Düzenlen festivalde vatandaşlarla buluşan İçişleri Bakan Süleyman Soylu ise, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyleyerek bir dizi açıklamada bulundu.

“Milletimden bir kişinin huzurunu bozan olursa hayatı dar ederim”

Esenyurt hakkında televizyonlarda kötü haberlere rastladığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Memleketimizin her karış toprağına karşı hizmet boynumuzun borcudur. Esenyurt hemen hemen belki de İstanbul’un en güzel yeridir. Havasıyla, insanıyla, Trakya’ya açılan boğazıyla en güzel yerlerinden biridir. Ama bazen dönem dönem televizyonlarda seyrediliyor, bazen haberler çıkıyor. Hiç sözü uzatmama gerek yok, bu benim sorumluluğum. Yıllar içinde sizin bildiğiniz, bilmediğiniz çok kereler Esenyurt’a geldik. Esenyurt’un güvenlik sorumluluğu bizim boynumuzun borcudur. Esenyurt’ta uyuşturucu ile mücadele ve o adamların bacaklarını kırmak bizim boynumuzun borcudur. Esenyut İstanbul’da en çok yabancının, göçmenin oturduğu yerdir. Burada usulü, erkanı oturmak boynumuzun borcudur. Yine ifade etmek istiyorum. Sitesinden mahallesine kadar herkesin birbirİne saygı gösterdiği, ama en azından annelerin çocuklarını emin şekilde göndermek boynumun borcudur. Vallahi yeminim olsun, bir tek milletimden bir kişinin huzurunu bozan olursa hayatı dar ederim, dar ederim, dar ederim” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cübbeli Ahmet Hoca’dan İnkarcı Zeynep Işık Büyükbay için yeni açıklama -29 Mart 2022

HIZLI YORUM YAP