Bahçeli ve MHP'ye Süleyman Soylu oy kaybettiriyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,4106$% 0.16

EURO

35,0075% -0.19

STERLİN

40,9138£% 0.04

GRAM ALTIN

2.332,64%0,60

ÇEYREK ALTIN

4.013,00%0,52

a

Bahçeli ve MHP’ye Süleyman Soylu oy kaybettiriyor!

Bahçeli ve MHP’ye Süleyman Soylu oy kaybettiriyor! Düşüncem ‘de yanılmadığımı size tane ,tane anlatacağım.

Ülküdaşlarımız da bu yazıdan sonra gelenekçiler umarım bu yazının içeriğine odaklanacak ve Ülkücü ruhları ile anlayacaklardır.

GELENECEKCİ ÜLKÜCÜLÜK İLE ŞİMDİKİ AK KURTLAR BİR DEĞİL!

Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor, ülkücüler gelecekçi olarak lidere bağlıdır ama son yıllarda bazı ülkücü olduğunu iddia eden ve Erdoğan ne derse alkış tutan ve kendisine Ülkücü diyen gruplar var bunlar aslında Osmanlı ocakları gibi ne olduğu belirsiz ve farklı suçlar karışmış  kişiler aynı zaman da hiç birisi ülkücü değil aslında Ak partinin yetiştirdiği adamlardır. bu sebep ile Ak partili olan bireylerin ülkücü olması mümkün değil.. Bu sebep ile Ak parti kendi partisi ve strateji ile büyük bir başarı göstermiştir o konuda Erdoğan’ı tebrik etmek lazım.

Öncelikle son yıllarda MHP lider Bahçeli Süleyman Soyluyu bilerek tutuyormuş algısı var. Hata şu Bahçeli kalmasını istediği kişi ile yan, yana kaç kere gördünüz? Aynı zamanda Süleyman Soylu ‘ya ülkücüler değil Ak partinin elemanları destek olmaktadır.

Sebebi ise şu gelecekçi olan ülküdaşlar bilir ki Ülkücülükte hayatında tek bir kez HDP ile yan yana gelmiş veya Terör ile yan yana gelmiş kişiler bu ocak kapalıdır.

Bu sebep ile Süleyman Soylu Ak partinin ve Bizzat Erdoğan’ın bakanıdır. MHP ile alakası olmayan Bakanın toplumda sürekli olarak MHP tutuyor gibi algı  yapılmasının sebebi Ak partinin oy kazanması ve Başarısızlıkla ile suçlanan Süleyman Soylunun oy kaybı sebebiyle MHP ve Bahçelinin ‘de oy kaybetmesini sağlamak.

Çıkıpta bir Yetkili yahu bu ne demiyor. ülküdaşlar bu tuzağa düşmesin tekrar ediyorum Süleyman Soylu Ak partinin bakanıdır. Bahçeli ve MHP ile alakası yoktur. Bir Süleyman gider başka bir görevli gelir. Unutmayın makam ve mevkiler geçicidir. Kendinizi siyasi liderlerin eline eteğine düşürmeyin onlar orada sana, bana hizmet etmek için var. Maşını dahi sen veriyorsun. Sen olmasan ben olmasam ne devlet kalır ne lider..

Kısacası Süleyman Soylu Ak partinin ve Erdoğan’ın bakanıdır başarıda başarısızlıkta Ak partinin sorumluluğundadır.

Bahçelinin sözleri açıklamak gerek:

“İttifakın ortağıyız ama iktidarın ortağı değiliz” Bu söz tarihe geçtiğine göre herkes ayağını denk alsın..

Günahına sevabına ortak olan bahçeli bazı bakanların durumundan asla sorumlu değildir. Bahçeli bakan ataması yapmaz. Bu sebep ile toplumda olan bu yanlış anlaşılmanın önüne geçmek ülküdaşlar için önemlidir. Soylunun partisi Ak partidir.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mersin’deki patlamanın saldırının arka planı!

HIZLI YORUM YAP