Atatürk'e Lanet okumak! Edepsizlik, Ahlaksızlık, Cahilliktir! | GÜNDEM
DOLAR

32,5227$% -0.08

EURO

34,7958% -0.22

STERLİN

40,4683£% -0.14

GRAM ALTIN

2.422,97%-0,28

ÇEYREK ALTIN

4.063,00%-0,68

a

Atatürk’e Lanet okumak! Edepsizlik, Ahlaksızlık, Cahilliktir!

Atatürk’e Lanet okumak! Edepsizlik, Ahlaksızlık, Cahilliktir! Bugün tarihi olarak bir kez daha kendisini bilmez bir cahil Mustafa Demirkan isimli edepsizin yaptığını gördük nerede! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve milyonların gözüne bakarak okudu bunu!

BU EMEVİ ANLAYIŞI!

İngilizlerin işgal ettiği İstanbul’un yeniden kurtuluşa destek olan ve öner olan Mustafa Kemal Atatürk değil mi? Ezanlar susmasın diye yurdun dört yanında, bırakalım dört yanını, Fatihin İstanbul’unu kurtarılmasına vesile olan kimdi?

Acı olan ise bir kısım hoca denen kişiler, çıkıp bunu birde ayet ile Kuranı kerimin ayetlerini çarpıtarak kendilerine yorumluyor.

EY EDEPSİZ CAHİL!

Tarih din bilmezler, ömründe savaş görmemiş, aç kalmamış, piyonlar, Ayasofya’da ezan zaten okunuyordu. Bu yalanı siz ancak sadece size inanacak olan o cahillere anlatırsınız.

Namaz ‘da kılınıyordu, bakarsanız tapuya bunu rahatlıkla göreceksiniz, Ülke elde gitmesin diye Balkanlar’da bu millet ölmesin, öldürülmesin, telef olmasın diye size miras bıraktığı diyanetin görevlileri, sizler sadece Atatürk üzerinden dilediğiniz her türlü ayrıştırmayı yapın,

Kaçmadı, savaştı, demeye devam edecekler milyonlarca Müslüman var, Yemedi yedirdi, diyecek binlerce aklı olan var.

Dilediğiniz her oyunu bozacak bir millet hepsinden önemlisi Allah var Allah!

Bu ilim cahillerine iki kelam daha edeyim!

ingiliz işgalinde istanbulda olan tarikat mensupları

Cami yıkan zihniyeti bu millet gördü, hem de yol yapma bahanesine, nerelerin mi? Fatih Sultan Mehmet Hanın vezirinin camisini hangi Yahudi dönmesi yıktı bakın!

Bu milleti bir birine düşürmek isteyen tarikat mensupları emellerinize ulaşamayacaksınız, zaman geçicidir, kurduğunuz mısır düzeni bozulacak, Hz. Yusuf’u kuyuya atan, sarayda boş bırakmayan rahipler gibisiniz. yiyin için zaman sizin, Çobanın bağ çözülür elbet..

O gün görecekler kaç kuruşluk adam olduğunuzu! Zamanında camilerinize ‘de terörist başına hutbe okutan tarikat mensupları değilmiydi?

Bu milletin çocuklarını atalarına düşman ettirmek fikri, fetönün projesi değilmiydi!

Ey Müslüman Türk evladı, Dindeki en büyük barikat , tarikattır unutmayın.

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Salda Gölü’nde son durum: Millet Bahçesi Yapılan Yerde Kumun rengi değişti!

HIZLI YORUM YAP