Categories: GÜNDEM

Artvin’de sel felaketi büyüyor: Hastaneyi boşaltma kararı alındı!

Artvin’de sel felaketi büyüyor: Hastaneyi boşaltma kararı alındı! Doğu Karadeniz sel felaketleri yaşanmaya devam ediyor, köylüler ve bölgede yaşayanlar ise HES alanlarını işaret etti, suların önleri kesiliyor patlıyor sonrasında olan bizlere oluyor diyerek hükumete seslendi.

Bir çok kişi ise daha öncede sel oluyordu ama son zamanlarda sel felaketleri sürekli can almaya başladı, devletin buna karşı önlem almaya davet ediyoruz, her yer delik deşik oldu bölgede madenler, çukurlar açılıyor, ağaçlar kesiliyor sel olmayacak ‘da ne olacak bu bölgede..

Geçtiğimiz aylar içinde Giresun’da olmuş ve bir çok kişi ölümle burun gelmiş ve araçlar ve şehit büyük hasar görmüştü, bölgede aşırı derece yapılan Hes çalışmaları ise adeta sele davetiye çıkarmıştı.

Doğu Karadeniz’deki sel felaketi sürüyor. Birçok eve su baskını gerçekleşirken selin en şiddetli yaşandığı Artvin’de bir hastanenin ilk katı boşaltıldı. Halk TV’nin edindiği bilgiye göre Arhavi Devlet Hastanesi’nin ilk katları boşaltıldı.

Halk TV canlı yayınına katılan CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, “Bugüne kadar böyle bir afet görmemiştik” diyerek sel felaketinin boyutlarını gözler önüne serdi. Boğaziçi Mahallesi’nin boşaltıldığı bilgisini veren Özyazıcı, “Jandarma karakolu, üniversite, hapishane boşaltıldı” ifadelerini kullandı. Özyazıcı, şu ana kadar can kaybı olmadığı bilgisini verdi.

Boğaziçi Mahallesi’nin boşaltıldığı bilgisini veren Özyazıcı, “Jandarma karakolu, üniversite, hapishane boşaltıldı” ifadelerini kullandı. Özyazıcı, şu ana kadar can kaybı olmadığı bilgisini verdi.

 

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

3 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

3 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

3 hafta ago