Aradan günler geçtikten sonra örgüt üyelerine destek 'den Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin evine polis gitti | GÜNDEM
DOLAR

32,6060$% 0.37

EURO

34,6955% -0.12

STERLİN

40,4968£% -0.36

GRAM ALTIN

2.511,89%1,13

ÇEYREK ALTIN

4.289,00%0,95

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Aradan günler geçtikten sonra örgüt üyelerine destek ‘den Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin evine polis gitti

Aradan günler geçtikten sonra örgüt üyelerine destek ‘den Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin evine polis gitti

Aradan günler geçtikten sonra örgüt üyelerine destek ‘den Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin evine polis gitti. Uzun zamandır Ak parti propagandası ve basın işlerinin ilk kalemlerinden olan ve Sedat Peker ile görüşmesinde çarpıcı iddiaları ortaya koyan Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin evine polis gitti, bilgisayar, tablet ve telefonlarına el koydu.

Konuyla ilgili ise gerekli araştırmanın devam edeceği bildirilirken, polisin günler sonra gitmesi tepkilere neden olurken, belki de bir çok bilgiyi ve belgeyi yok ettiler bu şartlarda polisin işini yapamayacağını bildiren sosyal medya kullanıcıları, olayın üzerinin örtülmeye çalışıldığını dile getirdi.

Sulh Ceza Hakimliği’nden çıkan arama kararı sonrasında, Özışık kardeşlerin ikametlerinde İstanbul Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından arama yapıldı.

Özışık kardeşlerin geçmiş dönemde Fetö PYD terör örgütüne yazdıkları ve savundukları yazıların olduğu ve bu yazıları haber sitelerinden sildikleri görülmüştü..

Konuyla ilgili daha önce CHP yönetimi neden aynı gün baskın veya arama yapılmadı sorusuna Ak partili meclis üyeleri ve bakanlık cevap vermemişti!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li Belediye Başkanı Hasan Akgün kadın meclis üyesine ön lastiği patlıyor sürekli dedi!

HIZLI YORUM YAP