Ali Oktay, AK Parti’den istifa etti, Ak Parti'de istifalar durmuyor! Kaçan Kaçana! | GÜNDEM
DOLAR

32,3699$% 0.15

EURO

34,9662% -0.31

STERLİN

40,9793£% 0.2

GRAM ALTIN

2.323,51%0,19

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ali Oktay, AK Parti’den istifa etti, Ak Parti’de istifalar durmuyor! Kaçan Kaçana!

Ali Oktay, AK Parti’den istifa etti, Ak Parti’de istifalar durmuyor! Kaçan Kaçana!

Ali Oktay, AK Parti’den istifa etti, Ak Parti’de istifalar durmuyor! Kaçan Kaçana! Son dönemlerde bir çok istifa haberi ile çalkalanan Ak parti ev Cumhur ittifakın ‘da İstifalar durmuyor, parti yönetimini eleştirerek eski Ak parti yok diyerek, Cumhurbaşkanı artık bunları görülmüyor üzülerek söylüyoruz, Ak parti, Eski ak parti değil diyerek bir çok kişi partiden ayrılmıştı.

Bu istifalara bir yenisi daha eklenerek Ak Parti’de olan siyasal krizin yenisi daha eklendi, Korona virüs sebebi ile iyi bir yönetim sergilemeyen ve yıllardır, Suriyeliler ile yaptığı politika ve Katar ile yapmış olduğu anlaşmaları eleştiren halk ile karşı karşıya gelen Partide olan istifaların artmasından parti yönetimi rahatsız!

Ak Partiye Gençler biz oy vermeyecek!

Parti yönetiminde iddialar üzerinde bir çok kişi ile görüşüldüğü ve halk ile nabız yoklandığı fakat gençlerin çoğunun artık Ak partiye oy vermeyeceği ve yeni oy kullanacak gençlerin ‘de Ak partiye güvenmediği anketlere yansıyor.

 

14 YILDIR AK PRTİDEY’Dİ

AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Kurucu üyelerinden Ali Oktay  bugün itibariyle partisinden istifa etti. Aynı zamanda Kartepe Belediyesi personeli olan Oktay, yaklaşık 14 yıldır aktif AK Parti üyesi olduğu ifade ederek sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı: :

SÖZ GÜMÜŞSE…

Değerli Dostlarım ; Yaklaşık 14 yıldır aktif üyesi olduğum Ve Çeşitli Görevlerde Bulunduğum Ak Parti Teşkilatından Bugün İtibariyle Gördüğüm Lüzum Üzerine İstifa Etmiş Bulunmaktayım .
Yazacak Söylecek Çok Şeyler Fakat Çok Güzel Tertemiz Dostlarımız Dostluklarımız Oldu Bu Süreçte , Bu Yüzden Susuyor Ve Söz Gümüş İse Sükut Altındır Diyorum .
Yüce ALLAH ‘ Hakkımızda Hayırlısını Nasip Etsin.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gökova Körfezi’nde Ören Beldesi’nde Turizm Patlaması Yaşanacak

HIZLI YORUM YAP